verím.. ale našťastie som nevidela.. aj keď možno.. na jednej fotke.. ale to nikto nevie čo to je.. a našťastie som tam nebola, keď vznikla tá fotka.. lebo by som sa asi pototo..
čo ja viem... ale v mojich návaloch cynickosti a ierneho humoru sa potom vždy trochu bojím, že ma čosi príde strašiť... a minule som dokonca zažila potom takú zhou náhod, že mi nebolo všetko jedno
@stvorkolkar čo odfotil kamarát na lyžiarskom na polane... ja už ani neviem ako to vysvetľoval.. že proste.. videli dáky tieň.. ako keby to bola dáka postava.. len ten tieň nemal byť odkiaľ.. ani proste.. nič tak nesvietilo aby to vrhalo tieň.. a bolo to tuším na dákej stene vybúranej či čo.. fakt už neviem ako to vysvetlil.. ale fuj.. bolo to.. hrozné.. a to akurát ukazoval po tom čo sme paranormal dodívali ale v tú noc keď to videli tak vraj ani nespal.. sa mu ani nečudujem
co dneska? spala som v obyvacke lebo brat chrape jak ked sa pusti motorova pila a zrazu tam praskali parkety a telka a bolo mi zima na nohy to bolo nechutneeeeeeee
@stvorkolkar zas hlúpi tam oni nie sú tak asi keď sedeli na posteli tak nemohli vrhať tieň stojacej postavy.. a ti hovorím že ani tak svetlo nesvietilo že by tam vrhalo tieň.. a neviem či tam vlastne diera nebola.. takže to len vyzeralo AKO tieň.. takže to žiadny tieň nebol..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale každopádne v dome kde bývam sa toho stalo viac než dosť, tu už každý niečo také videl len mne sa akosi nedarí
niečo som videla,až na druhý deň som zistila,že to bol zrejme duch.
nebolo to nič nepríjemné,takže v pohode.
ti co duchov neveria, su ako neveriaci Tomasi, musia vlozit ruku do Kristovho laveho boku aby uverili, ze je mrtvi.
zazil som jednu udalost a poviem vam, ze som bol skamenený na sračku, nevladal som sa ani pohnut, mam respekt pred takymito udalostiami....filip
ved vo filmoch je ich dost