V tomto roku... teda keď zarátam aj december 2019, som sa stretol už s tromi škorpiónmi... a nesadli mi tie osoby a ani ja im. Keďže som vodnár, dalo sa to čakať... takže niečo na tom bude, skúsenosť to potvrdila...
Len neviem prečo nemôžem nájsť leva.. tam mám vysoký rating a furt nič...
@2 ja sa smejem ludom co neveria nicomu nelogickemu. Kedy konecne pripustia ze svet je z polovice iracionalny a neuchopitelny rozumom ? Nikdy, to je ich obmedzenost.
Na niekoho plati na niekoho neplati takze asi tak... Myslim ako ta charakteristika znameni no lebo taky denny horoskop v novinach je blbost tam si napisu co ich napadne to je snad jasne
Ak myslis zapadny horoskop, tak ani moc nie... Ten je strasne nepresny a navyse vacsina takychto astrologov su len ojebavaci. Najpresnejsi je Vedsky horoskop pretoze na ten treba predlozit rok narodenia, mesiac narodenia, den narodenia, cas narodenia, zemepisnu dlzku a sirku a casove pasmo. Proste mesiac narodenia nestaci na to
@robin Verím na kompatibilitu znamení, to sa mi vždy osvedčilo pri každom.
Len ptm nechápem, prečo ako vodnár hľadáš leva? Lev je na úrovni škorpióna, len ešte horší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Len neviem prečo nemôžem nájsť leva.. tam mám vysoký rating a furt nič...
horoskopy su istota!
proste neverim na skatulkovanie ako take, najma ked ide o psychologicky nieco tak roznorode a neuchopitelne, ako je clovek
Len ptm nechápem, prečo ako vodnár hľadáš leva? Lev je na úrovni škorpióna, len ešte horší
» www.astrology-zodiac-signs.com/compatibility/a...
Tu to máš
So škorpiónom mám zhodu 1 zo 100