samozrejme... preto môj špeciálny výskumný tím už dokončuje prípravy na testovanie prvého kozmického letu do galaxie Androméda, kde vytvoríme nové komunity žijúce v súlade s prírodou - Avatar už nebude len fantázia! nemala by som to hovoriť, ale pár miest je ešte voľných
podla mna to je hovadina..ved koniec sveta prepovedali aj na predchadzajuce roky a hovno s toho bolo len v poslednej dobe dost casto pocuvam reci o tom,ze bude konec..
počula som o tom ešte predtým ako sa to dostalo do medií, a teraz sa dosť bavím na tom, keď sledujem, čo médiá robia s ľuďmi on to tak celkom koniec sveta byť nemá ...ale preboha verme tomu, však to hovorili v telke
VERÍM!!! Veď to je kompletne jasné, už Mayovia to predpovedali, bohovia, čo budeme robiť, poďme sa sánkovať na mount everest rýchlo, kým je čas. skáčme z okna, kým nepadajú meteority. Sopka vybuchuje to je znamenie!!! VIDÍM ZNAMENIA!!! I SEE DEAD PEOPLE!!!
@58 presne tak podme napisat kalendar co bude do roku 3000 a potom budu ludia dosraty ze bude konec sveta lebo to napisal niekto kto zil pred 1000 rokmi ked sa konci maysky kalendar tak sa ideme posrat? ak to aj ma nieco znamenat tak moze byt aj novy zaciatok co je ovela pravdepodobnejsie ze sa konecne spametame aj politika...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
Sex, alkohol a hudba. (drogy si nechajte doma)
Kto ma zaujem moze mi napisat, ja si poznacim jeho nick a tyzden pred party mu napisem miesto a cas.
Nase heslo: Privitame koniec sveta ako sa patri!!!!!
Keďže prežijem imaginárny koniec sveta ,bude moja radosť dvojnásobná.
Takže budem musieť vypiť 2x viac alkoholu.
A 1.1.2013 to potom bude fakt katastrofa.
filiop
@admin
Neie neverím na to. Ale aj tak Zem raz zanikne. :p
@ marleymt suhlas..
to o co vsetkym ide?
ludia su už tym posadnutý,už nemaju o čom diskutovat
ako jeden šaleny prišiel do nas a kričal že bude apokalipsa že je svedkom neznam čoho