Viem, trošku odvec anketa ale dnes sme sa s kamoškami fotili pri škole a na oblohe bolo ufo.. teda aspoň myslím.. malo to divný tvar, pochybujem že to bol vták alebo lietadlo.. No, neviem neviem..
urcite vo vesmire nie sme sami, co ked niekde na druhom konci vesmiru sa prave vyformovala podobna planeta ako zem a zivot sa tam vyvijal ako tu, ale oni tam este mozno maju dinosaurov a neadndrtalcov alebo su na rovnakej inteligencnej urovni ako my, len nemaju prostriedky ako dalej skumat vesmir
@milos111... vies si predstavit aky je vesmir obrovsky?
@narazuvzdornaa ten druhy koniec vesmiru sa da chapat... predsa len ma gulovy tvar... k tomu vyvoju.. vedci to tak predpokladaju... ale ano pravda to byt nemusi
@narazuvzdornaa druhy koniec vesmiru som myslel obrazne, mozno niedke fakt daleko moze existovat planeta podobna zemi kde je zivot podbny tomu nasmu, a su na rovnakej alebo nizsej inteligencnej urovni a cize nemaju moznost skumat hlboky vesmir nie to este cestovat
nevyznam sa velmi do tejto problematiky, ale myslim ze vsetot zivot vznikol z nejakych mikroorganizmov, aj ked neviem odkial sa nabrali tie
Je veľmi pravdepodobné že tu nie sme samy. Lenže ľudstvo si nedokáže predstaviť mimozemšťanov. Väčšina si predstavuje lietajúce taniere plné malých zelených mužíkov s červenými blikajúcimi očkami. Možno niesú humanoidní. Možno niesu žiadny. Ale keďže vesmír je tak veľký že sa to popísať nedá alebo koniec ani nemá. Tak určite sa nejakej planéte vhodnej pre život ako Zem vyvinul alebo niečo podobné. A ak sa ľudstvo spamätá a prestane robiť chyby tak možno tu budeme ešte dlho a nepomrieme. A niekoho iného už nájdeme alebo oni nájdu nás. Skôr či neskôr.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
narrow-mindedness for life!
filip
@narazuvzdornaa ten druhy koniec vesmiru sa da chapat... predsa len ma gulovy tvar... k tomu vyvoju.. vedci to tak predpokladaju... ale ano pravda to byt nemusi
- Myslíš si, že je na Zemi život?
- Ti hrabe? Ak by aj prežili to teplo, tak by sa otrávili kyslíkom!
(toto nemal byť vtip, len narážka na to, že všade môžu formy života vyžadovať iné podmienky
nevyznam sa velmi do tejto problematiky, ale myslim ze vsetot zivot vznikol z nejakych mikroorganizmov, aj ked neviem odkial sa nabrali tie