ani dako nie... je to podla mňa hlúposť.. ale mama chodí tak raz za rok ku jednej veštici čo to má normálne jak povolanie, vypadá ako úradníčka a tá jej o celej našej rodine povedala také veci, že tie fakt nemama odkiaľ vedieť.... to ma trochu shocklo. dokonca aj o mne, povahe, budúcnosti... prvý raz tam bola cca pred 3 rokmi a celko msa jej to vyplňa zatiaľ.
Verim v karmu. Ale este som sa nerozhodol ci ju budem povazovat za nieco nadprirodzene, alebo nejaky 'osobnostny jav' .
Je naprosto ocividne, ze ludi k sebe pritahujeme (a odpudzujeme) nasou osobnostou , ale ako moze osobnost pritahovat smolu/ stastie v hre napriklad..... kde je tam ta spojitost medzi osobnostou a niecim, co je vecou absolutnej nahody ?
Cim to napriklad je, ze moja mama nasla snad 20 krat peniaze na zemi a ja nikdy v zivote ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
jak z rozpravky =D
Je naprosto ocividne, ze ludi k sebe pritahujeme (a odpudzujeme) nasou osobnostou , ale ako moze osobnost pritahovat smolu/ stastie v hre napriklad..... kde je tam ta spojitost medzi osobnostou a niecim, co je vecou absolutnej nahody ?
Cim to napriklad je, ze moja mama nasla snad 20 krat peniaze na zemi a ja nikdy v zivote ?
atd.....