Máte nejaký sen?Splnil sa vám už nejaký? Ja mám sen, vlastne ich mám viac, ale kvôli žiadnemu som sa tak nenaplakala ako kvôli tomuto. Už dávno som chcela byť krasokorčuliarka, ale bohužial nemala som to šťastie. Asi v štrnástich sa moja túžba po ľade tak
a je rozdiel medzi snom a prianím, ale nevadí...však každý má pár želaní, no inak čo sa týka snov od pána mozgu, kúsok z jedného sa splnil, až ma z toho šok chytil, tuším prvý raz v živote, vau
inak, ku korčuliam sa istotne vrátiš, čoby nie, držím palce, ty zase si v divadle, čo je môj "sen"...
Mne sa este ziaden z mojich snov nesplnil,ktore som ako mladsia mala a 100%ne sa uz nesplnia kedze mam o zivote uplne ine predstavy ako vtedy,ked sa mi uplne ine veci pacili...pravdupovediac ani ziaden konkretny sen v momentalnom obdobi nemam,asi by som to mala napravit,prezo zivot bez snov asi neni dobry zivot...Ale v podstate aj taky mensi mam,kedze chodim na odevnu skolu,a dovod preco som isla prave tam je taky,ze ma bavi moda a navrharstvo a dizajn,oblecenie celkovo ma zaujima velmi.Chcela som byt raz navrharka,ale taka znamejsia ako tie rozne svetove talianske a neviem ake znacky,ale postupne o tom sne coraz viac pochybujem,kreslievala som si rozne navrhy a postavy,uz som ale bohuzial leniva aj v tej skole
Ako mladsi som maval takychto snov kopec. V sucasnosti uz nie, snazim sa drzat sa pri zemi a sny som vymenil za ciele. Za realne ciele. Hovori sa, ze ten kto zije snami moze na sklonku zivota zistit, ze mu ten SKUTOCNY zivot utiekol pomedzi prsty. To ale nemusi byt tvoj pripad. Z toho pribehu, co si napisala som vydedukoval, ze si si toho zrejme vzala privela. Zvladat skolu ( tym myslim, s vybornym prospechom ) a k tomu dve zaluby, ktore su tak narocne na cas je pre mladeho cloveka velmi vytazujuce. Zjavne si si toho na seba vzala viac ako si bola schopna zvladat.
Ludia, ktory to sportom myslia vazne chodievaju na specialne zamerane skoly, kde maju specialne upraveny rozvrh. Nepremyslala si nad niecim podobnym ? I ked vobec neviem, ci u nas existuju skoly, so zameranim na korculovanie. Slovensko je sice hokejova krajina, ale v krasokorculovani nejake vyznamne uspechy nemame.
V kazdom pripade, sancu mas urcite. Chce to len dobre premysliet detaily a hlavne stat nohami na zemi. Ten pad z oblakov totiz boli vzdy rovnako...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
ja mam sen. a nesplnil sa mi ziaden a ani nemoze.
inak, ku korčuliam sa istotne vrátiš, čoby nie, držím palce, ty zase si v divadle, čo je môj "sen"...
Ludia, ktory to sportom myslia vazne chodievaju na specialne zamerane skoly, kde maju specialne upraveny rozvrh. Nepremyslala si nad niecim podobnym ? I ked vobec neviem, ci u nas existuju skoly, so zameranim na korculovanie. Slovensko je sice hokejova krajina, ale v krasokorculovani nejake vyznamne uspechy nemame.
V kazdom pripade, sancu mas urcite. Chce to len dobre premysliet detaily a hlavne stat nohami na zemi. Ten pad z oblakov totiz boli vzdy rovnako...