Verim len na existenciu civilizacii z inych casti vesmiru. Na duchov a podobne veci som kedysi veril, ale casom som dospel k nazoru, ze je to nezmysel.
Myslím si, že ak niečoho existencia nie je potvrdená ani vyvrátená, vtedy sa tomu nedá veriť ani neveriť. Resp. lepšie povedané, nemôžeme si byť istí. Alebo teda môžeme, no len zo subjektívneho pohľadu, objektívne nemôžeme.
@myschka Ja som to mojim príspevkom ale nechcela vyvracať
Ja napríklad nemôžem povedať, že verím v duchov, ale ani že v nich neverím. Verím jedine v to, že ak sa nepotvrdí alebo nevyvráti ich existencia, je možné že existujú, ale aj to, že neexistujú. Čo je vlastne asi tá odpoveď neviem, len to trochu viac analyzujem
niektorí ludia sa s takýmito schopnostami narodia iní musia ,,uveriť" ale stále je tu väčšina ktorá si myslí, že darčeky nosí Ježiško
...pre tých neskutočne chytrých jednotlivcov ja som čiastočne z tej prvej spomenutej skupiny...
nadprirodzené javy, schopnosti... co je to za blbost?? kto to vymyslel??
co je nadprirodzené?? nieco také neexistuje ale je velmi široká škála vecí, ktoré su mimo stupnicu naších ,,meracích pristrojov"... jak prirodzených tak umelých
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a mam pokoj odvtedy
žiadny bohovia, duchovia, ufovia a iné chujoviny
A áno, už sa mi aj niečo podobné stalo.
@firestorm coho?
Ja napríklad nemôžem povedať, že verím v duchov, ale ani že v nich neverím. Verím jedine v to, že ak sa nepotvrdí alebo nevyvráti ich existencia, je možné že existujú, ale aj to, že neexistujú. Čo je vlastne asi tá odpoveď neviem, len to trochu viac analyzujem
a seriozne, ano, a mam zazitok
...pre tých neskutočne chytrých jednotlivcov ja som čiastočne z tej prvej spomenutej skupiny...
nadprirodzené javy, schopnosti... co je to za blbost?? kto to vymyslel??
co je nadprirodzené?? nieco také neexistuje ale je velmi široká škála vecí, ktoré su mimo stupnicu naších ,,meracích pristrojov"... jak prirodzených tak umelých