anjeli sú ale víly? šak to je obyšajná mýtická postava ktorú si vymysleli ľudia, aby si vysvetlily isté úkazy ... to isté ako elfovia, vlkodlaci, upíry, trollovia, škriatkovia, draci, trpaslici, hobiti, gnómovia a podobne...
Prečo by to malo byť o inteligencii? Práveže inteligentnejší sa nad tým zamyslia a pripustia aj takú možnosť.
@filipko smiley: Tak prečo keď anjeli sú, prečo by nemohli byť víly? Lebo to neučí kresťanstvo? Prosím ťa...
Toto milujem... Kedysi si ľudia mysleli, že Zem je plochá. Dnes si myslia, že je kruhová. Čo keď je ešte nejakého iného tvaru? Kto ti to povie na sto percent? Kto vie pravdu? Nikto.
@Jimmycrow neuči kresťanstvo? anjeli boli vymysleni inokedy a v inej súvislosti ako tieto strašlivé bytosti.. anjel je sice niečo podobné, každy si to vezme inak, je to niečo ako "dokonalý obraz človeka" ... a tí su v nebi bla bla bla bla...
neverim takmer na nic, co sa neda dokazat a co nemozem vidiet a neuverim kym neuvidim... ale keby som uvidela vilu tak si poviem, ze prestanem pit a hulit
@malapohroma No dobre. Hádať sa nebudem Keď si sama zostrojíš satelit, sama ho pošleš do kozmu a sama si pozrieš vlastné snímky Zeme a potom mi ich ukážeš, môžeme pokračovať Tým som len chcel povedať, že nemožno veriť nikomu, dokonca ani vlastnej hlave. Lebo oči nevidia, uši nepočujú, koža necíti a tak...
Aj ked ma možno ostatní budú považovať za šialenca,ale na to že som považovaná za blázna a vidím veci ktoré nevyzerajú skutočne som si už zvykla,takže verím na víly aj anjelov a ostatné bytosti,pretože to že niečo bežne nevidíme neznamená že to neexistuje.Tieto bytosti podľa mňa existujú ale nedávajú o sebe vedieť iným ako tým ktorí to udržia v tajnosti.
Veď čo by spravil bežný človek keby sa dozvie kde sú? zavrel by ich a ukazoval ako atrakciu alebo by ich zabil a podrobil laboratórnym testom,...a povedzte ktorá bytosť po takomto niečom túži?
PS:a pre tých ktorí si myslia že som a drogách,omamných látkach,alebo liekoch na psychiku uvádzam že som abstinent,drogy som nikdy nebrala,a dokona som si nikdy ani len nepotiahla z cigarety,....a som úplne psychicky v poriadku,....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ja neverim, bo som este ziadnu nevidela. A pritom to nie je abstraktny pojem.
Inak ale jeden nas znamy - maser, veri na vily aj anjelov, uplne vazne.
@filipko smiley: Tak prečo keď anjeli sú, prečo by nemohli byť víly? Lebo to neučí kresťanstvo? Prosím ťa...
Toto milujem... Kedysi si ľudia mysleli, že Zem je plochá. Dnes si myslia, že je kruhová. Čo keď je ešte nejakého iného tvaru? Kto ti to povie na sto percent? Kto vie pravdu? Nikto.
víly nie sú rozprávkové bytosti, víly sú "len" bytosti čarovné (magické).
tvar zeme nam urci tak.. satelit?
@malapohroma No dobre. Hádať sa nebudem Keď si sama zostrojíš satelit, sama ho pošleš do kozmu a sama si pozrieš vlastné snímky Zeme a potom mi ich ukážeš, môžeme pokračovať Tým som len chcel povedať, že nemožno veriť nikomu, dokonca ani vlastnej hlave. Lebo oči nevidia, uši nepočujú, koža necíti a tak...
si fakt taky optimista alebo sa ma len snazis nahnevat?!?
@filipkoo Potom je chyba aj vo mne, lebo neviem presne interpretovať čo myslím.
Ak uveríš, uvidíš ..No ktovie
Veď čo by spravil bežný človek keby sa dozvie kde sú? zavrel by ich a ukazoval ako atrakciu alebo by ich zabil a podrobil laboratórnym testom,...a povedzte ktorá bytosť po takomto niečom túži?
PS:a pre tých ktorí si myslia že som a drogách,omamných látkach,alebo liekoch na psychiku uvádzam že som abstinent,drogy som nikdy nebrala,a dokona som si nikdy ani len nepotiahla z cigarety,....a som úplne psychicky v poriadku,....