V posledných desaťročiach je toho čoraz viac....Obavy o konci sveta, prírodné katastrofy, predpovedanie veštíc, ... sú toho plné stránky a teraz už aj nový film 2012... Som zvedava čo na to hovoríte vy.... Veríte tomu, nerobíte si z toho ťažkú hlavu, aleb
odkiaľ vieš, že je toho v posledných desaťročiach čoraz viac? nejaký seriózny výskum o tom, čo si o konci sveta mysleli ľudia spred sto alebo viac rokov? a veštice sú snáď tiež niečo novodobé a koniec sveta predpovedajú až teraz? nie, teraz máš akurát internet a iné média, ktoré ťa o tom všetkom informujú...
mozno bude koniec sveta, ale zatial sa o to nejak nestaram Ale 21.12.2010 co je piatok do skoly urcite nejdem, budem doma uzivat si keby nahodou ten koniec sveta bol ale globalne oteplovanie uz je...
Keď teda dáš na hlúpe, veštice ich mýty a predpovede, s prepáčením "blbečkov" ktorí nevedia presne predpovedať počasie ani na 2 dni dopredu, tak mám pre teba úplnú novinku, že pokapeme ešte skorej, pretože na November je predpovedaná svetová, nukleárna, neviem teraz či katastrofa, alebo vojna... Opýtaj sa nejakej veštice alebo strýka google-a
Koniec sveta mal byť v roku 2000 a 2006, podľa toho "slávneho" mayského kalendára, odvtedy už na to neverím, každý deň žijem ako by bol posledný. A vravím ti, do toku 2012 má môže zrazit auto, takže je mi to jedno. Peace.
Žiadny konec sveta sa nekoná dokial sa nepresťahujem a nekúpim si konečne tú Civicu !!! ale zas to je len otázka roka..hm..Nie proste žiadny konec sveta!
tomuto ani tak moc neverím, že v roku 2012 bude koniec sveta.. skôr by som verila tomu čo predpovedala tá stará veštica (dajte si do gúglu baba vanga) že ešte v tomto roku bude tretia svetová vojna.. a že bude trvať 4 roky, potom bude trištvrtina sveta vyhubená, budú rôzne choroby napríklad rakovina kože (dôsledok používania chemických zbraní..)... ja neviem..toho by som sa bála viac... koniec koncov, sami uvidíme ako to dopadne.. ak teda uvidíme..
Trosku z historie:za cias ludovita 2 (ci kieho kokot) sa na uzemi slovenska pestovali melony....cize tu nmuselo byt teplo obdobia tepla a zimy sa menia po rokoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Kedysi ľudí zabili obyčajné choroby, ktoré dnes už vieme ľahko vyliečiť, tak sú zase nové, ktoré ešte nevieme.
A Zem je chúďatko už aj tak preľudnená, musí to predsa nejak regulovať.
" a teraz už aj nový film 2012"
....
tak keď už je o tom aj film, tak to bude pravda!
aa verim tomu...
a bojim sa toho siiice, ale myslim, ze to nebude na skodu...
Nemá cenu veriť všetkému ak už pre nič iné tak preto že mnohé z týchto teórii a proroctiev sa vylučujú.
Možno príde ak niak nezabránime oteplovaniu. :p
Trosku z historie:za cias ludovita 2 (ci kieho kokot) sa na uzemi slovenska pestovali melony....cize tu nmuselo byt teplo obdobia tepla a zimy sa menia po rokoch