ja som si všimol(ešte keď som bol malý) že keď je dlho teplo tak potom sa prudko ochladí predstavujem si to tak že teplý vzduch bojuje zo studeným ale aby teplý v túto ročnú dobu vyhrával musí vydať veľa energie ktorá mu aj tak čoskoro dôjde a potom udrie zima a bude trvať až kým vzduch na juhu dostatočne neohreje a nejakým prúdom zase nedostane na sever kde sa zase trochu oteplí a tak dookola Takže si myslím že sa môže prudko ochladiť.
Neviem prečo by to malo byť nereálne. Ja si ani nepamätám zimu, počas ktorej by som nezažil - 15/ - 20°C. Možno keď som v Blave tak tam asi až taký mráz nebol, ale v mojom rodisku vo Vranovskom okrese je to normálne.
to, ze sa brutalne ochladi zo dna na den nie je nic nove ... obrovske vykyvy teplot su v poslednych rokoch normalne ... ale zeby az prakticky o 40 stupnov?? to sa mi nejak nezda ... no vsak uvidime ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ved teraz je +14
Kľudne môžem onanovať dalej..
Na čom sa smeješ?....................onan
Ved dnes aj bolo poobede!
onan
osobne sa tomu potesim, zimu mam rad
@n0win0u ale až takúto?
A neznasam ked to nazivaju nejakou "krutou" zimou
Ale mimochodom polaci hovorili ze mozno bude -30
ale nakoľko by to rastlinstvo a živočíštvo veľmi nepotešilo, tak nech sa to udeje postupne