Nie a predstava že by ma niekto sledoval a vždy stál pri mne ma desí...ale myslím že keby som pri sebe mala nejakého anjela cítila by som to...ale neveriaci človek nemôže mať pri sebe anjela čo znamená že ak existuje diabol tak sa môžem stať ľahko jeho obeťou preto neverím ani naňho...pre istotu neverím na nič.
Nemám rada takéto témy, zdá sa mi že sa všetky nadprirodzené veci vymykajú zdravému rozumu. Čo je vlastne normálne pretože človek sa neznámeho bojí.
to jak keby sa ma niekto opytal ci verim na trpaslikov vobec sa nad tym nezamyslam ci existuju alebo nie.. a myslim ze je mi vseobecne v podvedmi jasne ze nie
asi verim, neviem, mam obcas pocit, ze je nieco okolo mna... chystam sa o tom viac zistit o tych anjeloch, lebo mam obcas pocit, ze ten moj spi alebo je napive ale ktovie mozno ho len podcenujem a pri mojej sprostosti ma prace az az
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a k téme, áno, verím na anjelov.. nielen na nebeské bytosti, ale aj na "anjelov" na zemi v podobe verných priateľov
Nemám rada takéto témy, zdá sa mi že sa všetky nadprirodzené veci vymykajú zdravému rozumu. Čo je vlastne normálne pretože človek sa neznámeho bojí.
A nie neverím, ja to totiž viem.