verím, ale nie na také zelené príšerky... skôr mimo-zemské formy života ako bakterie, dobré divné stvorenia... ale žiadne UFO, laserové zbrane a podobne...
jednoznačne áno.....proste stačí sa pozrieť hore na oblohu v noci.....je tam nekonečno veľa hviezd.......a keď uvážim, že aj Slnko je hviezda taká, akú vidíme v tých diaľkach.....no nech mi nikto nepovie, že niečo neexistuje.....možno sú inteligentnejší, možno menej vyvinuti ako my, možno sú mierumilovní, možno sú takí, že by nás bez váhania vyvraždili alebo nás skúmali (čiže takí ako my).....
Logicky, keď tu sme mi, tak je dosť pravdepodobné že je niekde niekto iný čo žije. Neverím že by sme boli sami. Dokonca by ma neprekvapilo keby nás už skontaktovali a utajovalo sa to.
Sami nám tu nechávajú dôkazy. Prečo by neexistovali. Dobre, môžem demonštrovať, že dôkazov a ľudí, čo videli duchov, je asi rovnako toľko čo videli Ufo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
hoci je šanca že sme ozaj sami tako inteligentne vyvynutí. ale to že nieje vo vesmíre nikde inde žiadny iný život než na zemi by som neveril
a aj na duchov
zamyslite sa... keď je vesmír nekonečný, myslíte že je možné aby tu už nikto iný okrem nás nebol?
Už niektoré štáty skúmajú ich lietadlá a na základni E 51 vytváraju
"Čierne projekty" neviditeľné lietadlá a bombardery" len nedarí sa im skopírovať antigravitačný pohon pretože na zemi sa nenachádzaju
také kovy ako na planete "NUBIRU" Neviem čo by ste robili keby ste sa dozvedeli celú pravdu čoo všetko NASA zatajuje.