@chaneliq - chýba ti tam tá skutočne reálna možnosť.
mimozemský život, vo forme humanoidných tvorov, vyspelejších ako ľudia, ako aj zaostalejších ako ľudia, ako aj vo forme mikroorganizmov/nehumanoidných tvorov, je štatistická nevyhnutnosť a fakt. myslieť si že sme vo vesmíre sami, alebo že sme jediné inteligentné bytosti, je absurdne namyslený, obmedzený a egocentrický názor.
No sú aj takí ľudia čo si myslia, že sme sami. Ja sa osobne nestotožnujem s ich názorom ale je to ich vec.
A k tej ankete. To by bol dosť dlhý zoznam a nikomu by sa to nechcelo čítať keby to bolo podrobné, takže som ju dala takú, ktorá je celkom všeobecná. Inak na to čo píšeš patrí odpoveď č. 1.
tazko povedat aky zivot ale nejaky tam bude len my ho nevidime, pretoze my za zivot povazujeme nieco co dycha,rozmnozuje sa , prip. ma to nohy ruky a hlavu, no co ak tam su nazvime to organizmy aj ked nemusia byt co dokazu napr sprostredkovat slnecnu energiu alebo inu kozmicku a vedia z toho zit?
a tu to máme. Dostávame sa k otázke čo vlastne považujeme za živé-život. Mám na mysli taký život aký je uvedený v ankete. Medzi organizmy patria všetky organizmy ako si uviedol môžu dokázať sprostredkovať energiu, nemusia žiť na planéte ale napr. na nejakom uĺomku z planéty, mesiaca atď. Stále sú to organizmy.
niektorí ľudia sú dokonca taký neuveriteľne sprostí a naivní, že si myslia že sme v celom vesmíre sami... nad týmto sa vždy s chuťou zasmejem... ľudia sú obmedzené bytosti, samozrejme nemáme to ako zistiť keďže si myslíme že sme "rozumné" tvory... keby sem na našu Zem chceli prísť mimozemšťania, je viac než pravdepodobné že "múdre" ľudstvo by zaútočilo rôznymi "silnými" zbraňami, ale pre TÝCH TAM HORE sme aj tak nevyvynutý živočíšny druh...
stačí sa pozrieť, ako ničíme prírodu, vďaka ktorej žijeme, ako si nevážime to čo nám dáva život a je všetko jasné... jedným slovom : HLUPÁCI !
Ano, ale aby sme predisli zbytocnym anketam tak moje oblubene rocne obdobie je leto a oblubena hudba je rap a neverim v boha..dufam ze sme si to vysvetlili
ufo vazne existuje!!! , viete co je napisane v biblii , ze boh stvoril moria atdd, tak v skutocnosti to nebol boh , ale mimozenstania , ktori nas stvorili na svoj vlastny obraz , len vtedajsi primitivny ludia povazovali vsetko co prislo z oblohy ako za boha , takze aj mimozenstanov pomenovali v biblii ako bohov , naozaj precitajte si stranku www.rael.org a tam to mate vsetko pekne dokazane ako aj z biblie , tak aj zo sucastnosti , potom dajte to zdielat aj ostatnym ludom ktori sa zaujimaju o ufo a o nasu evoluciu , lebo to co sa tam docitate sa bude tykat vsetkych , po precitani celej stranky sa budete na svet divat uplne inak , verim ze v dobrom, a budete radi ze ste sa dozvedeli konecne pravdu o nasej evolucii , a urcite vas ta kniha dost potesi , ale musite ju precitat celu !!§ zatial sa majte , popripadne ked vam bude nieco nejasne tak mi kludne napiste . po precitani www.rael.org sa nielen dozviete neodvratitelne dokazy o o tom ze nas ufo vytvorili na svoj vlastny obraz , ale aj to ze sa s nami este len stretnu v buducnosti tusim niekedy v roku 2035 mozno aj skor , a ze nam daju svoje vynalezy, ako sa pomocou klonovania dokazeme stat nesmrtelnymi , cize prakticky mozno aj vecnymi , a budeme zit na zemi v raji po ich prichode , a ti čo boli dobri .,aj večne , naozaj nerobim si v ziadnom pripade srandu !! precitajte si to ak vas to zaujima a hned zmenite nazor na svet k lepsiemu , ale musite si tu stranku precitat celu ,
@stalingrad1000 Mas pravdu...o tom roku 2035 som uz nieco cital v ufo kontaktoch ale sam som si neni tym rokom este isty
Cital som ze sa ma planeta zrazit s asteroidom ale nebudeme plasit ludstvo ked este neni 2035 . Stacila mi 2012 (co je asi debilina )
Ludstvo je egoisticke,sebecke , materialne zalozene.
Vatsina veci som si precital z ufo kontaktov od Hesemanna.
Ma konat aj daka evakuacia ale to naprosto vylucujem .
Ludstvo sa rozhodne(ako si myslim) tak ako sa rozhodli atlatidania a Lemurania.
Zanikla civilizacia sa znicila atomovymi zbranami. V Pakistane(?spravne) sa nasli pozostatky ludskych tiel stare cez 10k rokov ,ktore ziarili vysokou radiacou.
/Zvatsa Gamma ziarenie a v mensom Afla a beta castice.
*Tiez som volakde cital ze Grecke mesto Sodoma Gomora bolo tiez znicene atomovymi zbranami.
Precitajte si UFO kontakty od Hesemanna...ale s Mimozemstanmi opatrne... Ak sa dostanete k mentalnemu kontaktu v sne uz to neni take ked to citate.
Mimochodom , pribehy od mimozemstanov nie su vymyslene , su od nich .Tak je mozne ze vedia o vas,pripadne sa na ten text energeticky napajate.
Mal som dost nezvycajne stretnutie vo sne so Semjase. Staci na nich poriadne mysliet a kazdy den . V jedneho dna zacujete ako vam volaco pisti nad domom ,neskor to moze byt mentalny kontakt , pripadne fyzicky kontakt.
Mal som take divne pocity , skor cudne . Psychicky som sa zvlastne citil , mal som cudny pocit ,take mi to bolo moc divne . Nezabudnem na zazitok ked som v strede hrude citil doslova teplo ako ma miluje .Bol som vonku v zahrade a videl som v noci hviezdu. No praveze nebola to hviezda ked sa viac rozsvietila . Uz som z toho pomaly mal tyky.
Ten pocit sa neda opisat , ja som si myslel ze sa rozplacem.
A vo sne to bolo este vatsie prekvapenie.
Stal som na jednom mieste , nemohol som sa pohnut.
Na Lavej strane bol nejaky vysoky strom . V strede som videl aku si zenu oblecenu v tmavo-zelenom skafandri , svetlo blondave vlasty ,ziadne gumicky ani vrkoc . Bola vysoka asi 1.7-1.9m ,chuda v pase , modre oci (obleskujuce? asi svetlom), oci mala troska do sikma.
takto mohla vyzerat
Za sebou mala samozrejme lod .Ja som si myslel ze Autobus. plet mala svetlu ako u blondavych ras.
Co ma dost prekvapilo ze vobec nerozpravala , len sa stale na mna pozerala . Ako neme postavy bez zvuku.
Ale zato energie dost vyzarovala , co som nemal odvahu sa jej pozret do oci . Citil som sa skor taky ponizeny ,asi preto ze ona je z vyspelejsej civilizacie. Od seba sme boli 2-5m
/Je mi to take divne , preco vlastne za mnou prisla. Co my chce tymto povedat? Chcelo by to Repeat.
kruhy v obyli urobia 20 ludia aj v noci po slepiacky to je fakt ufo nie je jedine ze iba divny ludia ak by pristaly ufoni na planete tak by odhalili svoju exsistenciu jedine ze by chcely americania vystrasit cely svet svojimi vytvorimi len nedavno sa im stratila najrychlejsia stihacka sveta ktora je ovladana dialkovo cize podla nazorou vedcou s tie ufa tiez len dialkovo ovladane najrychleisie stihacky
@camilla ked sa o to zaujimas , precitaj si stranku www.rael.org kde sa podrobne vysvetluje, ze mimozenstania nas vytvorili v minulosti doslova na svoj vlastny obraz , a tito ludia ako my , zvany elohim , vzdelavali ludstvo pocas celej historie pomocou svojich prorokov ako boli napr tiez jezis , budha atdd, a ze v blizkej buducnosti ked bude tu na zemi mier, nam mozno daju svoju technologiu , aby sme pomocou nej mohli zit na zemi ako v raji , no najprv musime urobit vsetci zmenu vo svojom spravani , a to hlavne dobrymi skutkami , a laske k svojim bliznym , a musime najprv chciet aby sme sa s nasimi stvoritelmi elohim stretli , potom pridu otvorene , viac na www.rael.org
@camilla no tak tie verse a celkovy vyznam biblie bol prelozeny az az dobre, je to jediny rozumny vyklad biblii ktori som kedy pocul , nwm co sa robi uz v tej sekte, ale viem ze je to sekta ktora sa snazi robit dobro a je za podporu dobra, ci sa tam uz robi nieco ine tak to neviem , no mne sa aj tak zda najrozumnejsia teoria ze nas stvorili tunak zemi ludia ako my , len omnoho vyspelejsi zvani elohim o com pisu aj rozne ine myty legendy atdd.. ludia tychto nasich stvoritelov proste povazovali za bohov , , co znamena po hebrejski ti co prisli oblohy, je to urcite pravdepodobnejsie ako vsemohuci boh ktoreho spochybnila uz aj veda nemyslis ?? ale ja ta nebudem k nicomu presvedcovat , mas predsa vlastny nazor , premysli si to v hlave a uvaz spravnu odpoved
A myslieť si, že sa život ako taký riadi podľa tvojho názoru nie je egocentrické a obmedzené ? Život asi nie je len o štatistike, je to povrchné vnímanie. Si si dosť istý vlastnou pravdou na to, že o tom nevieš ani .... nič. Ako názor je to ale vcelku zaujímavé.
@north001 áno, keby som si myslel že sa život ako taký riadi podľa môjho názoru tak by to obmedzené bolo, našťastie sa jedná o názor prinajmenšom stoviek, pravdepodobne aj tisícok štatistikov, astronómov, exobiológov (áno, už aj také existuje, mimozemská biológia, zatiaľ len študuje ako sa rôzne formy života zo zeme správajú vo vesmíre a napríklad zistili že existuje druh baktérií ktorý dokáže veselo prežiť aj priamo vo vákuu)...
Ktorý ale ani keby vedeli o svojom obore 100%, tak nepokryjú
zdaleka všetky skutočnosti a fakty o živote a podmienkách jeho vzniku a jeho schopnosti udržať sa. A iný ľudia z rôznych vedeckých kruhov majú iný alebo úplne iný názor ... . Takže tento argument nie je moc silný.
@north001 keby ti logika fungovala logicky tak by bol. to čo som napísal je štatistický odhad za našeho momentálneho objemu znalostí o tom v akých podmienkach prežiť život môže. všetky "nevieme" časti tejto oblasti znalostí sú "nevieme či niečo môže prežiť v takých a takých podmienkach", čiže buď sa časom potvrdí že nemôže (čiže daná pravdepodobnosť ktorú som napísal sa nezmení), alebo budeme prekvapení že môže (čiže daná pravdepodobnosť sa ešte zvýši). čiže aj pri zarátaní všetkého čo nevieme daná pravdepodobnosť už nižšia byť nikdy nemôže, len vyššia. čiže teraz keď už ti ohľadom tohto logika funguje správne, tak by si mal pochopiť prečo je to extrémne silný argument.
@chaneliq Ja som na UFO najprv vobec neveril avšak dovtedy dokial som neprečítal tento link » sk.rael.org/home... rieši celý fenomén UFO a mnoho dalších vecí stojí to za prečítanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
mimozemský život, vo forme humanoidných tvorov, vyspelejších ako ľudia, ako aj zaostalejších ako ľudia, ako aj vo forme mikroorganizmov/nehumanoidných tvorov, je štatistická nevyhnutnosť a fakt. myslieť si že sme vo vesmíre sami, alebo že sme jediné inteligentné bytosti, je absurdne namyslený, obmedzený a egocentrický názor.
No sú aj takí ľudia čo si myslia, že sme sami. Ja sa osobne nestotožnujem s ich názorom ale je to ich vec.
A k tej ankete. To by bol dosť dlhý zoznam a nikomu by sa to nechcelo čítať keby to bolo podrobné, takže som ju dala takú, ktorá je celkom všeobecná. Inak na to čo píšeš patrí odpoveď č. 1.
a tu to máme. Dostávame sa k otázke čo vlastne považujeme za živé-život. Mám na mysli taký život aký je uvedený v ankete. Medzi organizmy patria všetky organizmy ako si uviedol môžu dokázať sprostredkovať energiu, nemusia žiť na planéte ale napr. na nejakom uĺomku z planéty, mesiaca atď. Stále sú to organizmy.
stačí sa pozrieť, ako ničíme prírodu, vďaka ktorej žijeme, ako si nevážime to čo nám dáva život a je všetko jasné... jedným slovom : HLUPÁCI !
ani vedci sa so svojimi názormi na túto otázku nezhodujú. Preto hádam nie si blbý a vieš pochopiť, že ja ti na ňu nebudem vedieť odpovedať.
N=R*x fp x ne x fl x fi x fc x L
aj som si myslela
Cital som ze sa ma planeta zrazit s asteroidom ale nebudeme plasit ludstvo ked este neni 2035 . Stacila mi 2012 (co je asi debilina )
Ludstvo je egoisticke,sebecke , materialne zalozene.
Vatsina veci som si precital z ufo kontaktov od Hesemanna.
Ma konat aj daka evakuacia ale to naprosto vylucujem .
Ludstvo sa rozhodne(ako si myslim) tak ako sa rozhodli atlatidania a Lemurania.
Zanikla civilizacia sa znicila atomovymi zbranami. V Pakistane(?spravne) sa nasli pozostatky ludskych tiel stare cez 10k rokov ,ktore ziarili vysokou radiacou.
/Zvatsa Gamma ziarenie a v mensom Afla a beta castice.
*Tiez som volakde cital ze Grecke mesto Sodoma Gomora bolo tiez znicene atomovymi zbranami.
*nie atomove ale vojensky utok
Mimochodom , pribehy od mimozemstanov nie su vymyslene , su od nich .Tak je mozne ze vedia o vas,pripadne sa na ten text energeticky napajate.
Mal som dost nezvycajne stretnutie vo sne so Semjase. Staci na nich poriadne mysliet a kazdy den . V jedneho dna zacujete ako vam volaco pisti nad domom ,neskor to moze byt mentalny kontakt , pripadne fyzicky kontakt.
Mal som take divne pocity , skor cudne . Psychicky som sa zvlastne citil , mal som cudny pocit ,take mi to bolo moc divne . Nezabudnem na zazitok ked som v strede hrude citil doslova teplo ako ma miluje .Bol som vonku v zahrade a videl som v noci hviezdu. No praveze nebola to hviezda ked sa viac rozsvietila . Uz som z toho pomaly mal tyky.
Ten pocit sa neda opisat , ja som si myslel ze sa rozplacem.
A vo sne to bolo este vatsie prekvapenie.
Stal som na jednom mieste , nemohol som sa pohnut.
Na Lavej strane bol nejaky vysoky strom . V strede som videl aku si zenu oblecenu v tmavo-zelenom skafandri , svetlo blondave vlasty ,ziadne gumicky ani vrkoc . Bola vysoka asi 1.7-1.9m ,chuda v pase , modre oci (obleskujuce? asi svetlom), oci mala troska do sikma.
takto mohla vyzerat
Za sebou mala samozrejme lod .Ja som si myslel ze Autobus. plet mala svetlu ako u blondavych ras.
Co ma dost prekvapilo ze vobec nerozpravala , len sa stale na mna pozerala . Ako neme postavy bez zvuku.
Ale zato energie dost vyzarovala , co som nemal odvahu sa jej pozret do oci . Citil som sa skor taky ponizeny ,asi preto ze ona je z vyspelejsej civilizacie. Od seba sme boli 2-5m
/Je mi to take divne , preco vlastne za mnou prisla. Co my chce tymto povedat? Chcelo by to Repeat.
A myslieť si, že sa život ako taký riadi podľa tvojho názoru nie je egocentrické a obmedzené ? Život asi nie je len o štatistike, je to povrchné vnímanie. Si si dosť istý vlastnou pravdou na to, že o tom nevieš ani .... nič. Ako názor je to ale vcelku zaujímavé.
Ktorý ale ani keby vedeli o svojom obore 100%, tak nepokryjú
zdaleka všetky skutočnosti a fakty o živote a podmienkách jeho vzniku a jeho schopnosti udržať sa. A iný ľudia z rôznych vedeckých kruhov majú iný alebo úplne iný názor ... . Takže tento argument nie je moc silný.