@etelnair Ja som si z toho zapamätala akurát tie zohavené mŕtvoly v čakárni, keď prechádzali cez také zelené svetlo cez tie dvere v stene a desila som sa toho roky.
ja verim ze sa moja dusa ci co to je vlastne rozprchne cely vesmirom a stanem sa sucastou vsetkeho...budem z zemi, vo vzduchu, kusky mna budu aj vo vsetkych ludoch co ma poznali...snad a budu teda zo mna aj kvetinky rast a tak preniknem vsetkym proste...cosi ako radioaktivita
naivne a hlupe,ale desi ma to menej ako predstava ze mam ist do pekla alebo do raja...lebo to dokedy tam budem?a chybalo by mi to tu urcite
Skor nie ako ano ale reinkarnacia by mi nevadila kto vie trebars budem v dalsom zivote stastnejsi lebo v tomto tu to zatial nejde a nie ze by som sa o to nesnazil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
naivne a hlupe,ale desi ma to menej ako predstava ze mam ist do pekla alebo do raja...lebo to dokedy tam budem?a chybalo by mi to tu urcite