Ja verim na to ze nieco vacsie ako my, cize nieco ako Boh, ale mozno ten Boh rozhoduje ako skoncime v buducom zivote, preto robim teraz len dobro, aby som bola v buducom zivote stastna Sice aj tento zivot je super
Jednoznačne verím.. podľa mňa sme sa narodili, aby sme sa tu niečo naučili, niečo, čo si duša pred narodením vybrala. Niekto trpezlivosti, niekto pokore, niekto naopak viac si veriť..atĎ.
Ak sa nám to počas života nepodarí, narodíme sa znova a zas máme pokus to napraviť, naučiť sa, posunúť sa, byť lepším človekom...
Tak tak, ovsem niektore duse len dokola bludia , zo zivota do zivota a vobec sa nezmenie ale vazne ja nie ze verim, ja to viem ... defakto mam skusenosti , ktore som mohol nabrat jedine v minulom zivote, viem pochopit veci, ktore som sa menzazil a poznam ludi , ktori su na tom este silnejsie az nad tym clovek, ktory si take veci vsima otvara usta,,,,,
Reinkarnacia . . . zaujimave . . . uz ste sa niekedy zamysleli nad tym, ze mozno vase nedelne grilovane kurca . . . bol mozno niekto z vasej rodiny? Mozno prave takto ukoncil svoj posmrtny zivot. V tom dalsom bude mozno zralok, ktory vas zozerie na nejakej exotickej dovolenke :p
verim ze ked tu nieco dojebem tak sa budem koli tomu narodit znovu aby somto znovu prezila a reagovala spravne ....ale nie na to ze sa zreinkarnujem do nejakeho sutra alebo srnky...
ludia jak mozte takymto blbostiam ako je reinkarnacia verit ??, dobre veril som im aj ja ale mal som vtedy iba 12 , teraz mam uz 16 a pravidelne sledujem vedu a techniku ktora reinkarnaciu uplne vyvracuje, navyse pred par mesiacmi som si precital jednu skvelu stranku vola sa www.rael.org , pise sa tam aj o tom ze sice neexistuje ziadny boh a ani dusa, ale ze sa da byt vlastne nesmrtelnym vdaka klonovaniu , cize to znamena ze osobnost cloveka sa nachadza v urcitej skupine buniek , a nie v dusi !!!tatto super stranka kaze dobro , a bratstvo , a navyse nam popisujue pravdu o vyvoji cloveka ktory bol tunak na zemi vytvoreny ostatnym inteligentnym zivotom cize mimozenstanmi elohim , tychto mimozenstanov ludia povazovali vdaka ich vyspelym pocitacom ,a technike za bohov a davali im rozne vlastnosti, ako napr vsemohuci od coho vzniklo slovne spojenie vsemohuci boh !!!!naozaj odporucam pozriet
@picasso ludia jak mozte takymto blbostiam ako je reinkarnacia verit ??, dobre veril som im aj ja ale mal som vtedy iba 12 , teraz mam uz 16 a pravidelne sledujem vedu a techniku ktora reinkarnaciu uplne vyvracuje, navyse pred par mesiacmi som si precital jednu skvelu stranku vola sa www.rael.org , pise sa tam aj o tom ze sice neexistuje ziadny boh a ani dusa, ale ze sa da byt vlastne nesmrtelnym vdaka klonovaniu , cize to znamena ze osobnost cloveka sa nachadza v urcitej skupine buniek , a nie v dusi !!!tatto super stranka kaze dobro , a bratstvo , a navyse nam popisujue pravdu o vyvoji cloveka ktory bol tunak na zemi vytvoreny ostatnym inteligentnym zivotom cize mimozenstanmi elohim , tychto mimozenstanov ludia povazovali vdaka ich vyspelym pocitacom ,a technike za bohov a davali im rozne vlastnosti, ako napr vsemohuci od coho vzniklo slovne spojenie vsemohuci boh !!!!naozaj odporucam pozriet
@ena233 ludia jak mozte takymto blbostiam ako je reinkarnacia verit ??, dobre veril som im aj ja ale mal som vtedy iba 12 , teraz mam uz 16 a pravidelne sledujem vedu a techniku ktora reinkarnaciu uplne vyvracuje, navyse pred par mesiacmi som si precital jednu skvelu stranku vola sa www.rael.org , pise sa tam aj o tom ze sice neexistuje ziadny boh a ani dusa, ale ze sa da byt vlastne nesmrtelnym vdaka klonovaniu , cize to znamena ze osobnost cloveka sa nachadza v urcitej skupine buniek , a nie v dusi !!!tatto super stranka kaze dobro , a bratstvo , a navyse nam popisujue pravdu o vyvoji cloveka ktory bol tunak na zemi vytvoreny ostatnym inteligentnym zivotom cize mimozenstanmi elohim , tychto mimozenstanov ludia povazovali vdaka ich vyspelym pocitacom ,a technike za bohov a davali im rozne vlastnosti, ako napr vsemohuci od coho vzniklo slovne spojenie vsemohuci boh !!!!naozaj odporucam pozriet. vdaka klonovaniu ktore mozno bude v blizkej buducnosti dostupne aj na zemi , mozes zit prakticky vecne
@littlephoenix ludia jak mozte takymto blbostiam ako je reinkarnacia verit ??, dobre veril som im aj ja ale mal som vtedy iba 12 , teraz mam uz 16 a pravidelne sledujem vedu a techniku ktora reinkarnaciu uplne vyvracuje, navyse pred par mesiacmi som si precital jednu skvelu stranku vola sa www.rael.org , pise sa tam aj o tom ze sice neexistuje ziadny boh a ani dusa, ale ze sa da byt vlastne nesmrtelnym vdaka klonovaniu , cize to znamena ze osobnost cloveka sa nachadza v urcitej skupine buniek , a nie v dusi !!!tatto super stranka kaze dobro , a bratstvo , a navyse nam popisujue pravdu o vyvoji cloveka ktory bol tunak na zemi vytvoreny ostatnym inteligentnym zivotom cize mimozenstanmi elohim a nie bohom ako nas to uci CIRKEV !!!!, tychto mimozenstanov ludia povazovali vdaka ich vyspelym pocitacom ,a technike za bohov a davali im rozne vlastnosti, ako napr vsemohuci od coho vzniklo slovne spojenie vsemohuci boh !!!!naozaj odporucam pozriet, podporme nasho proroka raela , a nie tmarstvo a ine zle veci !!
@stalingrad1000 tak za prvé ti zvysoka kašlem na nejaké tvoje stránky! a za druhé žijeme v slobodnej krajine takže je to moja vec čomu budem veriť a čomu nebudem, keď tomu neveríš mne je to úplne jedno ja ti na to serem a nepresviedčam ťa o mojich názoroch tak ty láskavo nechaj mne moje názory !!!!!
ako ja ta nechapem ta stranka www.rael.org bola zial jedna z mala ktore pisu rozumne a hlavne pravdu !!! co sa tyka toho , nieje proste radostnejsie pri pomysleni ze ludstvo v blizkej buducnosti moze dosiahnut naozaj prakticky i vecnost a to vdaka klonovaniu , a tymto si ponechat svoje vlastne myslienky a osobonost a pritom si takmer donekonecna uziovat vsetky radosti co zivot ponuka, ako verit v nejaku reinkarnaciu kde sa prevtelis tak do nejakeho komara a po cely zivot budes zit ako komar atdd
@ena233 ako ja ta nechapem ta stranka www.rael.org bola zial jedna z mala ktore pisu rozumne a hlavne pravdu !!! co sa tyka toho , nieje proste radostnejsie pri pomysleni ze ludstvo v blizkej buducnosti moze dosiahnut naozaj prakticky i vecnost a to vdaka klonovaniu , a tymto si ponechat svoje vlastne myslienky a osobonost a pritom si takmer donekonecna uzivat vsetky radosti co zivot ponuka, ako verit v nejaku reinkarnaciu kde sa prevtelis tak do nejakeho komara a po cely zivot budes zit ako komar?? atdd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
musí byť niečo aj potom keď umrieme.....a podľa mňa aj bude :p
a reinkarnacia je pre mna jedina logicka moznost, ako moze realne existovat objektivna forma spravodlivosti.
Ak sa nám to počas života nepodarí, narodíme sa znova a zas máme pokus to napraviť, naučiť sa, posunúť sa, byť lepším človekom...
nie? ved je to že sa moja duša prevteli do nejakého znovuzrodeného tela nie?
viem že si to nemožem vybrať ale radšej sa už nenarodim než by som mala byť mucha :/