jasnéééé celý nekonečný Vesmír čaká len na to, kým budem niečo chcieť a potom sa pretrhne, len aby som to mala.....už len keď to vyslovíš, znie to absurdne....zaujímalo by ma, či ľudia ešte vedia kritcky rozmýšľať, alebo len slepo uveria bestselleru, ktorý "zmenil život toľkým ľu´dom"
toto som praktikovala ešte predtým ako niekto nejaké tajomstvo napísal a začal na tom húfne zarábať a nielen on, ale aj ostatní, ktorí napísali podobné knihy...
a splnila sa len tie malinké veci, čo chcem, tie veľké, čo chcem ani za toho oného dosiahnuť
Ja skôr verím že ak to budem velmi chcieť tak zo mňa bude vyžarovať pozitívna energia a s ludmi mi to pôjde lachšie... ale nie s takými neovplyvnitelnými vecami ako je napr. aby nepršalo atď.
Filozofia pozitívneho myslenia má základy ešte v antike, takže niečo na tom bude. The Secret je kktina a skôr som z nej mala pocit, že to slúži na vymývanie mozgov. A hlavne na konci, keď sa autorka či kto vyjadrili, že problémy so Zemou atď máme prestať riešiť, že sa to samé napraví. Smiešne...
Mne vesmír pár vecí vyplnil presne takým spôsobom, kt. máš obsiahnutý v otázke...
@flyleaf ja som to videla asi dva roky dozadu, zdalo sa mi to ako cisty biznis, len proste ze chceli zarobit a tak hovorili ludom ze sa budu mat dobre atd a proste dobre sa to pocuvalo a citali tak si to ludia asi kupovali...ale toto ma tak zaujalo a zaujima ma nazor ludi co si o tom myslia
@lynette Keď si všimneš tak celý film (knihu som nečítala) bol zameraný na povrchné šťastie ako sú materiálne veci a pod... Neverím v Boha, ale keď autorka tej knihy nie je diabol, tak potom neviem..
verim, ze clovek moze dosiahnut v ramci moznosti cokolvek co si zaumieni (samozrejme slovak nebude americkym prezidentom, lebo by sa najskor musela zmenit legislativa).. ale take kokotiny, ze sa spoji vesmir a neviem co vsetko? nefetuj
ja nejak Secret nerozoberám, lebo proste nie. Odmietla som to aj pozerať, už samo o sebe to znelo ako somarina.
Nie, neverím tomu. Podľa mňa je to akurát tak výhovorka pre lenivých ľudí, čo radšej budu veriť nejakým somarinám o vesmíre a že keď niečo veľmi chceš, tak sa ti to splní, len tak, akoby nič, akoby radšej zobrali život do vlastných rúk a robili so svojou situáciou niečo.
Myslíš Tajomstvo?? Neviem, podľa mňa keď už je nejaký ,vesmír´ či čo to tam hovoria, tak to je jedine Boh a nie nejaké vysielacké rádio, čo ti splní všetko na čo si pomyslíš.. Neverím tomu.
Je dosť tautologické povedať, že keď niečo berieš ako fakt, tak sa to aj udeje/bude to tak ... Samozrejme, že to tak bude, keď to berieš ako fakt ... Ale kde je v tomto nejaký význam?
táto myšlienka sa uvádza hocikde... aj Coelho ju mal v knihách... je staršia ako kniha Secret si myslím... a keď sa nad tým človek zamyslí na blbom príklade ,,bože nezrazí ma dnes auto,...to auto ide rýchlo, bože snáď ma nič nezrazí... " a podobne tak toho človeka pravdepodbne zrazí auto ( jedna kolegyňa, aj sesternica sú dôkazom)... podobných príkladov je veeela
podobné priťahuje podobné... kto tomu neverí len priznáva, že to nie je také ľahké ako sa zdá... zmeniť svoje myšlienky nejde zo dňa na deň
V skratke len ide o to veriť v niečo, že sa to splní
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
jasné, že nie...blbosť jak mraky
a splnila sa len tie malinké veci, čo chcem, tie veľké, čo chcem ani za toho oného dosiahnuť
Mne vesmír pár vecí vyplnil presne takým spôsobom, kt. máš obsiahnutý v otázke...
Nie, neverím tomu. Podľa mňa je to akurát tak výhovorka pre lenivých ľudí, čo radšej budu veriť nejakým somarinám o vesmíre a že keď niečo veľmi chceš, tak sa ti to splní, len tak, akoby nič, akoby radšej zobrali život do vlastných rúk a robili so svojou situáciou niečo.
Ked to beriete ako fakt, ako samozrejmost, vtedy to ma vyznam. A ano, vtedy to funguje.Kazdodenne. a k tomu uz len jedine : POZOR NA ZELANIA
A ak so mnou niekto nesúhlasí, môže mi tuná na izbe uveriť jedného jednorožca, ak sa sem dostaví, dám vedieť a názor zmením
Je dosť tautologické povedať, že keď niečo berieš ako fakt, tak sa to aj udeje/bude to tak ... Samozrejme, že to tak bude, keď to berieš ako fakt ... Ale kde je v tomto nejaký význam?
podobné priťahuje podobné... kto tomu neverí len priznáva, že to nie je také ľahké ako sa zdá... zmeniť svoje myšlienky nejde zo dňa na deň
V skratke len ide o to veriť v niečo, že sa to splní