@evela pokiaľ ide o vešticu v pravom slova zmysle t.j nepočítam tie drísty čo rozprávajú v telke. Bola som raz u jednej,ktorá je spojená s našou rodinou. Sestra k nej chodí pravidelne. Veští nám z karát a stále sa jej predpovede splnili. Pokiaľ jej veríš a cítiš z nej,že je to správny človek tak je to super ... Táto naša známa vyzerá ako úplne bežný človek,ale nie je len taká normálna. Nosím aj ten červený náramok na ruke na ochranu
Verim v reinakrnaciu a s nou suvisiacu karmu ktoru si kazdy z nas nesie z minuleho zivota. Niektori ludia maju vyvinuty siesty zmysel a vedia z tej karmy citat. Karty by teoreticky mali byt odrazom nasej aury (ktorej farba zavisi od nasho dusevneho stavu) a nas dusevny stav zavisi od nasej karmy. Ta je konstantna, ale mozeme ju porazit. (teoreticky to by mal byt aj zmysel nasho zivota ci uz sa branit pred nastrahami tej zlej, alebo naopak odolavat pokuseniam tej dobrej)
Preto plati, ze existuju ludia ktori skutocne maju taketo schopnosti ale zaroven plati, ze osud mame vzdy vo svojich rukach. Cokolvek nam je predurcene vzdy to mozeme zmenit.
A uvazujte o jednom. Keby sa niektori ludia nepresviedcali v minulosti , ze niektori ludia ten siesty zmysel skutocne maju , davno by boli vestice rovnako odsudene ako carodejnice. V tie neveri nikto.
Dobrá veštica ti povie len veci, ktoré sú všeobecné, dali by sa aplikovať na kohokoľvek a na akúkoľvek osobu. Veštkyne vedia dokonale čítať reč tela, majú veľmi dobrý postreh a všimnú si na tebe také detaily, ktoré im pomôžu s "veštením", pričom ti to dá pocit, že to vyčítala z gule/kariet/kávy/čajových lístkov atď.
Povie ti veci, ktoré chceš počuť, a tak ju budeš považovať za dôveryhodnejšiu. Je to proste len hra na psychiku. Čiže by som netvrdila, že ti vyveští budúcnosť, len ti povie to, čo možno sama dávno vieš a utvrdí ťa v tom.
ako môže niekto veriť niekomu,kt. vie o tebe základné informácie a povie ti to,že či ti muž zomrie alebo nie,alebo že či dostaneš rakovinu,alebo ktovie aké blbosti...
neviem,príde mi choré chodiť za takými osobami...alebo,ani nie choré,ale smiešne
ako môžem veriť tomu,čo ona "vidí" v kartách?
veď to je blbosť a tak isto horoskopy...ako môže jeden horoskop byť ten istý pre 5000 ľudí? od veci...
Tiež som mala rovnaký názor ako väčšina z vás. Robila som si zo sestry srandu,ale ako vravím všetko čo jej kedy povedal sa splnilo. samozrejme nepovedala,že vtedy a vtedy sa stane presne toto a toto. Len nejaké "náčrty"... Ja tomu verím,lebo som to zažila a zažívam. Kto sa presvedčí tak uverí... Samozrejme nemám na mysli tie tlčhuby z telky.
nie; ani ničomu podobnému ako konštalácii hviezd či planét, aj keď vesmír skrýva mnoho tajomstiev ale či vás tento týždeň opustí dievča vám Saturn nepovie, ako nič proti Saturnu ale proste nie...
Nie je veštica ako veštica. Moja matka raz bola u jednej v zahraničí a ona jej kompletne povedala všetko z minulosti dopodrobna aj s prítomnosti. O deťoch o kríze a podobne. Musíš naraziť na tú správnu, nejakú osvedčenú známymi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zbytočná strata času a peňazí
život si určuješ sama, to čo bude sa nedá predpovedať...
Ale ak má zbavovať prekliatí, treba veriť a robiť, čo vraví.
Hádam na to aj ja nejakým takýmto spôsobom prídem
Ja som bola v hroznom strese prvýkrát..ale pohoda
Preto plati, ze existuju ludia ktori skutocne maju taketo schopnosti ale zaroven plati, ze osud mame vzdy vo svojich rukach. Cokolvek nam je predurcene vzdy to mozeme zmenit.
Povie ti veci, ktoré chceš počuť, a tak ju budeš považovať za dôveryhodnejšiu. Je to proste len hra na psychiku. Čiže by som netvrdila, že ti vyveští budúcnosť, len ti povie to, čo možno sama dávno vieš a utvrdí ťa v tom.
..kvak..
aaaaaaaaaaaaaaaaaach!
ako môže niekto veriť niekomu,kt. vie o tebe základné informácie a povie ti to,že či ti muž zomrie alebo nie,alebo že či dostaneš rakovinu,alebo ktovie aké blbosti...
neviem,príde mi choré chodiť za takými osobami...alebo,ani nie choré,ale smiešne
ako môžem veriť tomu,čo ona "vidí" v kartách?
veď to je blbosť a tak isto horoskopy...ako môže jeden horoskop byť ten istý pre 5000 ľudí? od veci...
Ďakujem všetkým za názory mimochodom.Každý jeden máte nejakú pravdu
Ale ja by som tam nešla.