Veríte na duchov, aury, posmrtný život a podobné duchovné veci? Videli ste už duchov alebo auru niekoho, niečoho? V poslednom čase ma takéto veci fatk fascinujú Prípadne by ste mi mohli dať tip na niekoho, kto sa o tieto veci tiež zaujíma
jasné že hej ,ked mam svoje schízoidné stavy nielen vidím ale aj počujem a komunikujem s nima to je potom hotová seansa ani okolie ma nepsoznáva. Odporúčam vyhladať na nete rozne veštkyne najlepšie su tie ktoré beru nad 50 eur to budeš mať potom aj s vedlajšími efektami
Dík za normálne odpovede, väčšinou tie v komentoch sú somariny ako obyčajne, ale do správ ste mi písali zaujímavé veci FUCK HATERS Načo sa vyjadrujete potom? Stačí proste povedať nie alebo dať tlačítko späť... nikto vás neprosí o to, aby ste tu vypisovali nejaké trápnosti typu: Ste jebnutí a podobne.
Strašne by som bola rada, kebyže ani neviem čo to je a najradšej by som o tom nikdy nepočula. Ale bohužiaľ, musím veriť. Niektoré veci inak vysvetliť neviem..a to čo som videla naposledy!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
zaujima sa o to 11 milionov aktivnych hracov
jednoducho je okolo nás "nejaká" energia ktorá to tu všetko poháňa... a "duchovia" sú zblúdilé kúsky nej
vyjadrujeme sa preto, lebo chceme a trápnosť typu: Ste jebnutí a podobne. tu ani nevidím