Myslím tým znamenia. To myslíte že človek A (narodený napr. 15.4.) bude mať taký istý charakter ako človek B(narodený napr 16.4.) len pretože majú obaja znamenie baran?
Predpokladám, že väčšina bude hlasovať nie navzdory tomu, že v ankete:" Aké znamenie je podla Vás najlepšie? " ( » www.birdz.sk/forum/ake-zname... ) väčšina píše ktoré je najlepšie. Zaujímavé.
podľa mňa samotný dátum narodenia ovplyvňuje charakter človeka... a všetkos tým spojené...ale každý má právo na vlastný názor, takže.... aj tak je to jedno
v podstate v tom nieco bude ... nemyslim nic " medzi nebom a zemou " ale cisto vedecky ... ked si predstavis ako velmi ovplyvnuje mesiac a slnko vsetko zive a to neuveritelne , staci aby malo slnko vacsiu aktivitu . vsetko je len tok energie , takze deti ktore prve mesiace vyrastaju cez leto mozu byt ine ako deti ktore vyrastaju cez zimu ... nemyslim velke odlisnosti ... staci pozriet aky je rozdiel v spravani finov a spanielov
@hadiatko Mám aj výhovorku .. Mám velmi pomalé pripojenie (cez mobil) a aby som videl tvoje info (keď dám kurzor na "nick") musím chvilu počkať, a to sa mi nechcelo .
k @2 : nejdem sa stavať na žiadnu stranu, len poviem, že to nikde netvrdí rovnakosť. len to uvádza množinu vlastností, z ktorej môžeš niektoré pozorovať na danom človeku. aj keby si ich spozoroval veľa/všetky, podľa mňa to stále neopisuje celý charakter.
@anzu Áno veď ale tak som myslel že pre každé znamnie sú dané určité charakterové vlastnosti. Podla mňa charatker neurčuje dátum narodenia, a môžu byť úplne iné. To, že sa zhodujú je podla mňa náhoda
Ja neviem moje skusenosti so znameniami rak, panna, ryba a byk su vzdy rovnake,takze nieco na tom mozno bude. Z tych ostatnych poznam bud len jedneho cloveka alebo nikoho.
Nie. Nie som jediná narodená v ten deň, v tú istú hodinu, sekundu a neviem čo a predsa by som nebola rovnaká s niekým iným. Potom by sme si tu pokojne mohli mašírovať v skupinkách rovnakých ľudí, a dokonca možno by sme tieto skupinky stihli organizovať aj medzi generáciami. Utópia, lepšia ako od Moora. Ale zase pre slabších jedincov to môže byť užitočné, verím, že sú ľudia, ktorí si podľa toho myslia, že majú (síce neoverené) ale organizačné schopnosti, väčší emočný rozsah a pod. veci, ktoré to dokáže ovplyvniť. Ach jo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
) väčšina píše ktoré je najlepšie. Zaujímavé.
Horoskopom neverím, znameniam hej Ale nemyslím, že by mali mať rovnakú povahu Možno tak sklony k podobnému chovaniu.
@baggy Zaujímavé, niečo na tom byť môže