Verite na nahody(nahodne stretnutia) a osud?!co by ste si pomysleli keby ste casto stretavali napr.zlu kamaratku,byvaleho priatela? Verite na nieco take ze ked niekoho nechceme stretavat tak ho JUST stretneme?!
V náhodu ... hmm... z hľadiska filozofie by sa dalo vydedukovať, že náhoda je bezpredmetne abstraktná vec z pohľadu vesmírnej nekonečnosti na spôsob šťastia alebo smoly.. je to relatívny pojem.. verím v princíp. čo sa má stať sa stane
no tak jak je rok dlhý, som jedného dotyčného nestretávala nikde, a keď som ho fakt vidieť nechcela, tak rovno na druhý deň a v situácii, kedy sa mu ani vyhnúť nedalo... :/ (osud to ale rozhodne nebol )
s témou to veľmi nesúvisí, ale @0 mi pripomenulo, ako som veľakrát šla istou ulicou aspoň trocha dúfajúc, že tam niekoho stretnem a jeden jediný krát, kedy som vážne necítila tú potrebu, som ho tam stretla
Myslím, že ak niekoho stretnem tak to tak má byť. Alebo je to len náhoda? Fakt neviem. Občas mi to príde ako vopred naplánované.
Napríklad po škole som išla hneď do obchodu. Potom ísť práve na taký autobus (nemusela som ísť, čo keby som sa zdržala ešte v obchode al. tak) kde som stretla takých ľudí. Nevidela som ich pár mesiacov a práve v tom autobuse čo by nikdy nemali byť, pretože tu nemajú čo robiť, boli. Bolo to dosť divné a popravde som sa zmierila s tým, že už ich nikdy neuvidím... Ale čo? Stretnem ich v buse.
"proste pozemske udalosti nelze povazovat za veci zasadniho vesmirneho vyznamu. nahoda, o nicem jinem to nikdy nebylo, nic vic nez nahoda."
-myslim ze to ma cosi do seba, aj ked nevravim ze sa mi dari stotoznovat sa s tym. rada verim v to ze niektorevecci bol osudove, ale nerobi mi to dobre, brat zivot ako anhodu je zdravsie myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nic nad nami nas neriadi
Nieco podobne spieval aj Palo Drapak
» hd-video.sk?QJ_fafzf5GU
pred pol rokom som stretol 37 ročného kamoša a bol napitý ako štolverka, hovorím mu okrem iného:
Jaro zasa si začal slopať?!
on, no a čo mám robiť, so ženou som sa rozviedol, vyhodili ma z práce a život stojí za hovno!
ja mu na to, ale takto sa preslopeš na druhý svet, chápeš to!
on, ja to drbem, čo sa má stať sa stane, je to osud!,
dneska som bol na jeho pohrebe v nedeľu zomrel počas prevozu do nemocnice
takže vystáva otázka je to osud - čo sa má stať, tak sa stane!
alebo sme si sami na vine, že ten osud nevieme zmeniť, lebo sa nám nechce?
filip
To znamená, že ten kto vie prijať v živote rany, rovnako ako šťastie, sa nebude musieť nikdy pozastavovať nad tým čo mohlo byť...
Napríklad po škole som išla hneď do obchodu. Potom ísť práve na taký autobus (nemusela som ísť, čo keby som sa zdržala ešte v obchode al. tak) kde som stretla takých ľudí. Nevidela som ich pár mesiacov a práve v tom autobuse čo by nikdy nemali byť, pretože tu nemajú čo robiť, boli. Bolo to dosť divné a popravde som sa zmierila s tým, že už ich nikdy neuvidím... Ale čo? Stretnem ich v buse.
-myslim ze to ma cosi do seba, aj ked nevravim ze sa mi dari stotoznovat sa s tym. rada verim v to ze niektorevecci bol osudove, ale nerobi mi to dobre, brat zivot ako anhodu je zdravsie myslim
a veľakrát sa mi už potvrdilo, že všetko čo sa môže pokaziť sa pokazí