Chalani, len by ma tak zaujimalo, ci dokazete byt verni, aj ked ste s priatelkou dlhsie odluceni a mozno vas aj ine lakaju (ja viem, koho by nie), ale priatelku mate radi a ste s nou dlhsie ako rok? Najdu sa taki?
nikdy nehovor nikdy ale je to proti mojim zasadam keby som uvazil ze by take nieco hrozilo to naozaj zalezi od mnohych faktov a situacie tak by som sa radcsej rozisiel
pozri... keby som mal zensku tak ju istotne nepodvediem... nebol by na to cas lebo by som bol stale s nou , skor by som sa bal aby ona nepodiebala mna... asi tak... hehe mam 18 a este som s nikym nechodil, parada ne ?
T-r-t-k-o : myslim ze ked budes mat holku tak sa tvoj nazor mozno zmeni, keby ste sa mali na dlhsie odlucit.
Ale zase je to individualne... a treba mat doveru v toho cloveka... ako ja mam plnu doveru od neho a on odomna... a ja sa aj tak vsetko vzdy dozviem...
presne toto zazivam ja. moja priatelka chodi na vysku daleko odomna a vidime sa len cez vykendy a funguje to sice sem tam to skripe koli tomu ze niesme casto spolu ale nic take ze podvod sa nekonalo teda aspon s mojej strany hee hee a to uz sme spolu rok
som chalan ktorému vydržal vzťah rok a pol, aj ked sme boli od seba odlúčeny... tak sme jeden na druhého mysleli. nebudem klamat....že som si na dovolenke žiadnu babu nevšímal.. práve naopak.. všímal som si.. pretože to je typická vlasnosť chalana/muža... ale!!!!.. ale nepodviedol som ju. nie keaždý chaln podvádza.. ak vieš že ta má ten druhý rad.. nerob mu zle.. ! a on to vycíti a bude ta milovať viac..
JP - neviem, preco mas taky pocit, ale ja rozhodne taka nie som.. Len by som chcela, aby som za moju vernost dostavala trochu vernosti aj od chlapca, ktoreho mam rada.. Ja jednoducho ozaj nie som taky typ, co pozera iba na peniaze a pod. Mam ine priority. Preto ma toto tak trapi..
JP: Máš úplnu pravdu... Nech sa nečudujú, že ich niekto podvádza keď jediné o čo sa zaujíma väčšina dievčat su značky, peniašky, krása, a bohviečo ešte.... To vo vnutri je už v dnešnej dobe nepodstatné....(veľká úcta tým, ktoré také nie sú...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ale zase je to individualne... a treba mat doveru v toho cloveka... ako ja mam plnu doveru od neho a on odomna... a ja sa aj tak vsetko vzdy dozviem...