Lol to je fajn mne pred 2rokmi akysi chlap co hovoril po cesky podaval ruku a tie obrazky daval nech ich dam kamaratom a podobne.. podla mna je to nejaky vymysel..mozno sa mylim.. neviem
Aštar šeran ma 18 000 rokov zatial co ptaah ma len 700 rokov! A pozor abyv Vas nepreziarli laskou, lebo bezny smrtelnik to nedokadze uniest. Musite sa previbrovat do vyssich sfer a potom mozete nazivaat s astarom, leiou, ptaahom, gorlojom a ostatnymi vesmirnymi ludmi. Ale pozor na pekelnych jasterov z temnych svetov, lebo cipovou totalitou si zotrocuju ludstvo!!!
hehe jeden z nich byva v martine na ladovni a je to pekny psychac...kamarat mu tlacil tie nalepky a plagaty a typek mu povedal ze ked budu hotove nech mu nevola nech mu napise lebo ze hovory mu nicia vlny z vesmiru
ked som isiel po Obchdnej ulici v BA a zbadal som ten velky napis na budove "NABOROVE STREDISKO Vesmirni lide", tak som sa uprostred ulice smial ako postih a ludia na mna aj patricne pozerali
Ale podla mna je to CHORÉ. Tolko vylepovat tie debilne nalepky. Pochybujem ze sa najde niekto kto by tomu uveril. To by bol asi nejaky dalsi pošuk.
Najviac ma vsak sere to, ze tie ich nalepky su tak kvalitne prilepene, ze sa fakt nedaju nijak raz odlepit. Ale rad ich trham
@12 Ja tam planujem s kamaratom nabehnut s kamerou a fotakom este si musime pripravit otazky a chceme sa opytat ze ci sa mozeme stretnut s Aštarom a Gorlojom a Ptaahom dufam ze tam budu
anoo nedajte sa očipovať pridu jastery ach jaj podla mna je to prehnane, toto spolocenstvo hlavne ta....propagacia, si myslim....
najlepsie bolo ked v nasej skole kolovaol taky papier format A4 stop ocipovaniu, a bla bla bla, pridu pekelní jasteri, bla bla atd.....mno, zaujimave............
..pozerala som na youtube s jednou vesmirnou zenou taky rozhovor.. ..daoc tam splietala s karlom gottom.. .ale inac ich mam rada..mylsim ze su taki vesmirni..
jasterice nas ovladaju uz skrytymi antenami pod povrchom mesiaca. teraz nam plaauju dat vsetkym cipy pod kozu. samozrejme, ze je to pravda. premoze ich len sila lasky
pocul som zevraj luke skywalker a princezna leia nam idu tiez napomoc.. to je motivacia. idem sa previbrovat na vyssiu sferu a potom si vypytam autogram
jaaj to je pekna blbost...minule to rozdavalo taka tetka, co vyzerala vcelku seriozne...ze astar seran, nech to checknem, a trepala nieco o cipoch, vlnach a jasteroch...no vacsiu blbost som nepocula
som ich raz videl na hlavnej stanici v BA, ako rozdavali obrazky a taky typek na jedneho krical, ze heeeej, pod sem ty mimozemstan a dost chodili jeden cas aj po nasej skole (FIIT STU) a vsade po stenach su ich nalepky, vzdy ked som isiel na wecko, tak som strhol kusok nalepky Astara Serana, co bola nad pisoarom a sprijemnovala nam stanie
@39 - prave kvoli tomu sa mi Vesmirni ludia velmi nepacia - ze niektore veci z toho, co ucia, su pravda, napriklad tie cipy - mno a vela ludi ich povazuje za debilkov a myslia si, ze aj to su blbosti, pricom to je pravda... a ked sa ukaze, ze mali v niecom pravdu, co maju, tak sa urcite najdu ludia, co im kvoli tomu skocia na lep...
no ja mam nanich taky nazor, ze ako skupina gytaristow by ich bolo fakt dost.. Ale faktom je to ze oni manipuluju z ludmi ktorí maju kapanek ine rozmyslanie a hodnoty v zivote.. poznam zopar ludi co su snimi.. a dlhe dlhe debaty v humornom duchu som snimi kecal.. a pekne kraviny som sa dozvedel.. ALE! je to nieco ako nabozenstvo. Kazde nabozenstvo ma svojho boha.. ale maju spolocne to ze konaju dobro.. a to iste kaazu a robia "vesmirni lide"
podla mna je to partija priteplenych ko..tov..
Oni vravia ze mimozemstania este pridu alebo tak neco.. ze mi sme neni pripraveny..
Ale ked su taky dobry a skvelí, tak nech nam pridu potriast rukou..
Ja osobne verim v UFONOW, ale nie v takych ako si vymyslel nejaky tutko v sekte, aby bol zauimavy..Podla mna keby onas vedeli, tak by sa a.)chceli snami skamosit.. aj ked neviem preco.. a za b.) asi onas nevedia.. a ked budu vediet, tak nas zotrocia alebo vyhubia..
(cisto len moj nazor )
a ozaj, radsej si dopredu kupte nejaku poriadnu strelnu alebo secnu zbran, lebo ak fakt dojdu tak na zemy vznikne chaos a potom bude neskoro nieco zhanat
Literatura je kradnuta od inych autorov,ciste plagiatorstvo.
Necitam,zatazovat sa takymi vecami uz nestoji za to.
Oni pise ,ze clovek ma 12 cakier (Rofl?),viem len o 7 zakladnych.
Ako vravela matka je to cista sekta zalozena na peniaze. Jeho knizky co pise budu ,zrejme mat vymyslene pribehy. Mnoho veci tam neni presnych. Vatsina veci ma kradnutych od Meiera. Do dnesnej doby som nepochopil o comu vlastne ide. Mne osobne stacili ufo kontakty a dost. A nie to este citat jeho cudne knizky. O tych jasteroch nehovoriac. Vsetko vymyslene .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@6
Ale podla mna je to CHORÉ. Tolko vylepovat tie debilne nalepky. Pochybujem ze sa najde niekto kto by tomu uveril. To by bol asi nejaky dalsi pošuk.
Najviac ma vsak sere to, ze tie ich nalepky su tak kvalitne prilepene, ze sa fakt nedaju nijak raz odlepit. Ale rad ich trham
najlepsie bolo ked v nasej skole kolovaol taky papier format A4 stop ocipovaniu, a bla bla bla, pridu pekelní jasteri, bla bla atd.....mno, zaujimave............
podla mna je to partija priteplenych ko..tov..
Oni vravia ze mimozemstania este pridu alebo tak neco.. ze mi sme neni pripraveny..
Ale ked su taky dobry a skvelí, tak nech nam pridu potriast rukou..
Ja osobne verim v UFONOW, ale nie v takych ako si vymyslel nejaky tutko v sekte, aby bol zauimavy..Podla mna keby onas vedeli, tak by sa a.)chceli snami skamosit.. aj ked neviem preco.. a za b.) asi onas nevedia.. a ked budu vediet, tak nas zotrocia alebo vyhubia..
(cisto len moj nazor )
a ozaj, radsej si dopredu kupte nejaku poriadnu strelnu alebo secnu zbran, lebo ak fakt dojdu tak na zemy vznikne chaos a potom bude neskoro nieco zhanat
Literatura je kradnuta od inych autorov,ciste plagiatorstvo.
Necitam,zatazovat sa takymi vecami uz nestoji za to.
Oni pise ,ze clovek ma 12 cakier (Rofl?),viem len o 7 zakladnych.
Ako vravela matka je to cista sekta zalozena na peniaze. Jeho knizky co pise budu ,zrejme mat vymyslene pribehy. Mnoho veci tam neni presnych. Vatsina veci ma kradnutych od Meiera. Do dnesnej doby som nepochopil o comu vlastne ide. Mne osobne stacili ufo kontakty a dost. A nie to este citat jeho cudne knizky. O tych jasteroch nehovoriac. Vsetko vymyslene .