@rocafella je...teda teoreticky...co ty vies, mozno kazda radoby sybila schovava pod stolom kvantovy superpocitac s nepredstavitelne velkym vykonom a taktiez ma dostatok informacii na uskutocnenie vypoctov :ehm:
myslim že mame ešte slobodu nazoru v tejto skorumpovanej krajine
a vela zdravia u doktorov prajem , rakovinu vždy vyliečia ako spominal antifunebracka , su 100%- ní , výsledky hovoria za všetko ako všetkých vyliečia tými chemikáliami hned
tak ako každé iné veštenie je ťažkým hriechom proti prvemu božiemu prikázaniu z kresťanského hľadiska. ak to nemám brať z kresťanského povedz mi načo ti je veštenie. je to blud, nezmysel. nik nevie čo bude v budúcnosti, a všetko je na vymámenie peňazí od dotyčného. nič viac. nikto žiadny veštec ti reálne nepomôže
@vreskot000 vraví sa, Boh píše príbeh a veštica len číta jeho riadky, ak niekto skutočne vie veštiť tak to je dar od boha, biblia aj prikázania to je iba výplod ľudí (cirkvi) nič viac. Navyše ľudia sa tým riadia iba keď sa im to hodí.
@suzuya vies co v mojom zivote a zivote inych okolo mna sampotvrdzuje pravy opak. Moji stari rodicia ziju vo vysokom veku, sú horlivi veriaci, a naozaj tak ak vyzeraju. V zivotemneboli u vestici, ale denne sa schadzaju do kostola nansv. Omsu, alebo pocuvaju radio kde sa sv.omsa vysiela. Denne sa modlia, a naozaj... Realne im to pomaha. By si sa cudovala kolko rozumu a aky vitalny je moj 89 rocny stary otec, ktory sa do vela veci rozumie a nepotrebuje osobnu pomoc. Ak je biblia a vyplod cirkvi praktizovanie nabozenst a povedz preco aj ja pocitujem silu z viery a prijatych sviatosti cirkvi? Preto lebo ty si mieco myslis? Nie je to chore??? Vestenie kyvadlom je tazkym hriechom ktorym sa otvaras diablovi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
keďže ono to funguje tak, že podvedome mierne pohneš rukou, vieš si pekne naveštiť všetko, čo chceš počuť
u mňa s mojím tremorom ani nepotrebujem mikropohyby
Tieto čáry-mary sú p*čoviny... A ľudí čo sa tvária, že viedia predpovedať budúcnosť by som zatváral...
inak aj klasicka medicina je podobny biznis
čo sa týka najma liečby chronicky chorob aby som upresnila
ty si medik ?
myslim že mame ešte slobodu nazoru v tejto skorumpovanej krajine
a vela zdravia u doktorov prajem , rakovinu vždy vyliečia ako spominal antifunebracka , su 100%- ní , výsledky hovoria za všetko ako všetkých vyliečia tými chemikáliami hned