má z vás niekto skusenosti ? hm ? veríte ze na tom nieco je? ja mam skusenost s jednou vesticou,povedala mi pravdu co sa tykalo jednej udalosti, samozrejme som tomu najskor neverila,,,verite tomu co sa pise o vasich znameniach? co na to hovorite
ale tak kazdy z nas ma svoj povahovy zaklad vo svojom znameni pripadne v znameni ktore je okolo vasho datumu narodenia lebo ked ste na zaciatku alebo nakonci mesiaca mozete patrit aj k inemu znameniu.ja na tom trosku nieco vidim..skorpioni nie us hajzli neviem sice kto to napisal ale to je blbost.skorpioni su trochu komplikovane a zahadne povahy...
na každého niečo v tých charakteristikách znamení sedí, je to tak schválne spravené že si tam nájdete VŽDY niečo... neverím vešticiam a duplom nie horoskopom
ja som bola u vestice..a potom aj mama..a obom nam zacinaju tie veci vychadzat.. ..a co sa tyka znameni som rak..a som uplne typicky rak..takze ja v to verim
Kati dolezity je aj rok narodenia,nie len datum. ja sa hravam s tarotkami,vychadza mi to,len niekedy to prehanam, ale tak snazim sa najma zit. a hej znamenia nas sice charakterizuju, ale nezabudajte na to, ze zalezi aj nakonkretnom postaveni planet.ja mam dost ohnivych znameni a preto som obcas aj riadne vybusna,stane sa,aj ked podla znamenia by som mala byt dokonala miernost...nejak zahadne sa to strieda
a inak ludia aj jaosm skorpion a to znamenie ma presne vystihuje. a to ze su to hajzlici to nieje pravda . ta hra sa vola "telefon" niekto nieco povie a dalsi to prikrasli. ja si myslím ze na tom nieco bude.ale samorejme niesom na tom zavisla vestici som volala iba raz.a povedala som si ze dost lebo som sa vlastne zlakla toho co mi povedala. aj sa to stalo.viem co to robí s niektorými ludmi.zacnu sa na to spoliehat a bez toho aby vedeli co bude dalej nejdu ani von.to je uz choré a prehnané.a o tych skorpionoch.. mno jo tazko odhadnutelné povahy treba poriadne spoznat. ale naopak my vieme odhadnut cloveka aj po troch vetách a vieme rozbijat vztahy ( hihi ale inak niesme svine) .a som rada ze ste to tu takto rozbehli ked som prisla kuknut po dlhom case tak vam dakujem a sry za tie chyby
hh no mama sa vestici na mna pytala.. za 3 otazky ta nehala stopade
a zevraj nedokončím vysku lebo sa zalubim a budem mať decko a chvilu budem stastna potom sa rozvedieme lebo pojde po penazoch a ze sa budem živiť svojim telom... cize nevim ci jak modelka alebo jak.. heh.. no .. ale .. proste.. čista telenovela.. neverim racej
horoskopom, vesteniu, numerologii a roznym inym okultnym haluzam sa venujem uz 5 rokov ako hobby, a podla mna je to uplne uzasna vec, myslim ze sa da velmi vela vyzistit o osobe, jeho buducnosti, vztahoch a podobne, avsak ono je to uzko spate s psychologiou ako takou, ja by som povedal ze je to ako odborna psychologia ponimana inymy pojmamy
ale ajtak tomu neverim aj ked mi takmer vzdy vsetko 100% sedi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
neverim vesteniu ani horoskopom
neverím
horoskopy su o nicom...aj moj milacik je 19.2. a raz pisu,ze je to este Vodnar a raz Ryby...tak si vyber...
a zevraj nedokončím vysku lebo sa zalubim a budem mať decko a chvilu budem stastna potom sa rozvedieme lebo pojde po penazoch a ze sa budem živiť svojim telom... cize nevim ci jak modelka alebo jak.. heh.. no .. ale .. proste.. čista telenovela.. neverim racej
ale ajtak tomu neverim aj ked mi takmer vzdy vsetko 100% sedi