ahojte , rozmyslam nad veterinou hlavne v ke len sa kus bojim ze nikdy som nemal jednotky z chem a bio tak nevie niekto ci sa to velmi berie do uvahy ? ak tam niekto chodi mohol by mi poradit ci je to naozaj taka tazka skola ? ake su prijimacky a hlavne k
Vcera som bol pisat prijimacky v Kosiciach, dnes som bol v Brne. O inych v blizkosti neviem. Pozri sa, jednotky z CH a B som nemal ani ja . Ale ked ta to aspon troska bavi, tak sa to dalo dobre napisat.
V kosiciach ma podla europskych meradiel lepsiu uroven ako v brne. Ja mam brno lepsie, predsa len, 1 hodina vlakom a 6 hodin vlakom je roziel.
Znamky co si mal, sa v brne beru, ale je to maly pocet bodov co sa da ziskat
A skola je to tazka, mozes to porovnat s medicinou
fuh lebo ja som doteraz skor inklinoval k dejepisu a noske a z bio a chcem som bol dvojkar .. len teraz ma to nejako chytilo ze chcem ist na veterinu .. mozno je to len taky osial .. uvidi sa .. nevies kolko asi ludi bolo v ke ? ci mam sancu a okrem toho ja som z rimavskej soboty takze ja to mam do brna dost daleko ..
Nejde o znamky z tych predmetov ale o to kolko z nich vies a ci ta to naozaj bavi a zaujima Skola je to velmi tazkaa,dovolim si povedat ,ze aj tazsia ako humanna medicina som na strednej veterine v KE-Barci a preberame zaklady z predmetov, ktore su na vyske takze trochu o tom viem povedat ....Hlavne podla mna by si si mal dobre premysliet ci to je naozaj to co chces robit v zivote lebo studium je narocne zabera vela casu jednoducho nadries sa a nemas istee ci budes mat po skole zamestnanie. Ale nechcem odradzat ved koniec koncov ist na veterinu je aj moj sen A nie okrem KE sa na Slovensku veterina neda studovat.
tak vies ja som bol zvycajne na dejepis a nosku , neviem co to do mna voslo ze chcem ist opacnym smerom ale laka ma to .. mozno to prejde a nakoniec aj tak budem maturovat z toho dejepisu a nosky ale neviem skoda ze iba v ke je ta skola ah .. celkovo nie som optimista lebo potom keby ma nezobrali kam by som siel ? veterina uz len v cechach a na medicinu hmm .. nwm nwm
ja som práveže počula, že Brno má lepšie vybavenie a je to oveľa ťažšie štúdium ako u nás v KE a v KE idú znižovať kritériá na prijímačky alebo niečo také, lebo len veľmi málo ľudí urobilo prijímačky...
Brno je vraj lepšie ale tam je problém zas ten že niektoré české pojmy sa povedia po slovensky úplne inak či čo vraj ale aj ja idem na veterinu za par rokov ale z CHEMIE mi vychádza zatial 2 omg !!!! DDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
V kosiciach ma podla europskych meradiel lepsiu uroven ako v brne. Ja mam brno lepsie, predsa len, 1 hodina vlakom a 6 hodin vlakom je roziel.
Znamky co si mal, sa v brne beru, ale je to maly pocet bodov co sa da ziskat
A skola je to tazka, mozes to porovnat s medicinou
bol niekto na prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne?
Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ?
Aka bola minuly rok hranica pre prijatie?