Nepoznate niekoho kto studuje veterinu v Kosiciach pripadne bol na prijimackach? Dnes som tam robila prijimacky na vseobecne vet. lekarstvo a uz mam aj vysledky... oficialne komisia rozhodne az nejako 25.6. tak ak by niekto vedel s kolkymi b
neviem, hovorí sa, že veterinári čo absolvovali školu v Brne sú lepší-myslím z odborného hľadiska, neviem ako je to teraz.
ale ak by som chcela študovať veterinu, tak asi to Brno, pokiaľ viem, tak kliniky v Brne sú na veľmi dobrej úrovni, robia tam často také zákroky, ktoré nerobia nikde inde, prípadne iba na pár miestach v celej Europe a o tom, žeby niečo extra robili v Košiciach som veru nepočula...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
ale ak by som chcela študovať veterinu, tak asi to Brno, pokiaľ viem, tak kliniky v Brne sú na veľmi dobrej úrovni, robia tam často také zákroky, ktoré nerobia nikde inde, prípadne iba na pár miestach v celej Europe a o tom, žeby niečo extra robili v Košiciach som veru nepočula...
ty sa musis rozhodnuť do akej miery si chceš zmeniť život
bol niekto na prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne?
Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ?
Aka bola minuly rok hranica pre prijatie?