Ahojte, su podla vas ziadaní veterinari?lebo ako som pozerala,skola je len v KE,a je tazka,dpc,a zistila som,že nic moc...ze nemaju pracu,tak ako to vlastne je
žiadaní? moja krstná mama vyštudovala veterinu a už dobrých 10 rokov učí angličtinu na ZŠ. Odpoveď jasná. Jedine, že už máš v rodine, známych, ktorí by ti dopomohli sa niekde uplatniť (po našom - tlačenka). Inak nedávam tomu veľkú nádej.
naozaj kvalitnych veterinarov je dost malo. aspon v mojom okoli. ti, co boli najlepsi (a stale zrejme su), maju taky pristup, ze im je jedno, ci svojho pacienta zachrania, alebo nie, pretoze ich prioritami je uz nieco ine. preto dostavaju coraz vacsi priestor mladi veterinari (ako napr. na veterinarnej klinike, kam teraz chodime), pretoze na nich vidno, ze k zvieratam maju skutocny vztah, ked nieco take studovali uz aj s tym, ze vzhladom k aktualnej situacii sa uchytit nemusia.
Aj ja by som asi chcela ísť na veterinu a potom neskôr, keď už doštudujem, tak si založiť nejakú vlastnú súkromnú ambulanciu, všetci veterinári niekde začínali predsa..
Tak moja mama aj otec su veterinari a neucia ziadnu anglinu... oco ma normalne ambulaciu... ale musi byt v pohotovocsti 24 hod. denne... jednoducho ked suka rodi a potrebuje cisarak je jedno ci su vianoce, silvester ci oslava 50-tky, dovolenku ma raz za rok a to ked ideme na dovolenku k moru... jednoducho maka ale baviho to... neviem si ho predstavit v kacelarii... a veterina nie je len o psoch ale aj ist k porodu kravy v januári do vody a zimy...
ale moj ocko je super... aspon veterinar... on sa v tom nasiel.. a ani peniazkov malo nemame...
mamka ta zase robi v statnej sprave...
ale jedno mi ocko opakuje stale: ,,Veterina nie je pre ženu."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale moj ocko je super... aspon veterinar... on sa v tom nasiel.. a ani peniazkov malo nemame...
mamka ta zase robi v statnej sprave...
ale jedno mi ocko opakuje stale: ,,Veterina nie je pre ženu."
Porozmýšlaj
bol niekto na prijímačkach na Veterinarnej fakulte v Košiciach alebo Brne?
Stačia ich podklady , tak ako na klasicku medinu ?
Aka bola minuly rok hranica pre prijatie?