Ahojte! Vedeli by ste mi poradiť nejaké cviky na brucho a stehná? Mám totiž taký problém, že sa neviem zbaviť stehien a brucha. A tiež by som si chcela vypracovať na bruchu aj svaly a spevniť tie stehná.
Ak chces zmensiť stehna a brucho, potrebujes sa zbavit tej vrstvicky tuku a zaroven spevnit svalstvo - teda kardio + posilnovanie. Ja osobne oblubujem videá od Jillian Michaels, tá teda vie dať zabrať ale zas má výsledky!
mozno zacni týmto, to je na celé telo (obsahuje potrebné kardio), alebo skus
ďakujem ti za radu určite dnes skúsim tie videá... vyzerá to fajn som zvyknutá na ťažšie, pretože cvičím už asi tri a pol roka... dosť som dala aj dole a spevnila svalstvo ale stále to nie je to čo by som chcela... k niečomu podobnému by som sa chcela dopracovať lenže takto to nejde že papať bárčo a o druhej v noci ... smiem sa spýtať ako sa stravuješ? alebo uprednostňuješ iba cvičenie?
@ariella ja osobne mam opacny problem, ja chcem pribrat, tak teraz sa snazim viac jest, ale vylucujem sladkosti a v podstate vsetko, co je logicky nezdrave + cvicim. Ja by som ti poradila dodrziavat rady ludi, čo maju v oblasti fitness nejake meno, ci uz zo slovenskej scény alebo inej (ja osobne mám rada už spomínanu Jillian, alebo Boba Harpera - tí maju o zdravej strave aj knihy ci blogy), na youtube maju ludia wellness a fitness chanells of vymyslu sveta Vidim ze vytrvalost ti nechyba, je to len o najdeni co tebe naozaj najviac vyhovuje.
Určite by to chcelo individualny pristup hlavne ak sa mame baviť o jedalničku, čiže skus znameho z okolia čo sa vyzna a ma ochotu spolupracovať dlhšiu dobu
no takých tých videí sa musím zastať!... pretože aj ja som kedysi cvičievala pomocou videí... potom som začala chodiť do posilky a nabrala som staršne veľa napríklad do rúk a z tade to išlo ťažko dolu... potom som schudla vďaka zumbe 12kg a začala som spevňovať v posilke a keďže si myslím že do posilky som už dávala veľa peňazí prestala som chodiť a ostala som na videách takže niektoré sú vážne dobré... doteraz si držím svaly vďaka niektorým disappointed:lenže stále to nie je to čo chcem a nedarí sa mi urobiť si stehná a brucho.... napríklad lýtka a ruky mám svalnaté čo si myslím že je fajn len hento ma štve ).. tkaže tak
ja by som ti poradil normálne robiť riadny weightlifting, powerlifting, behať a plávať.. nič viac nepotrebuješ. alebo ešte piť k tomu kardiu kvalitné sypané zelené čaje.
čudovala by si sa ako si spravíš brucho pri riadnych hlbokých back/front squats s väčšou váhou a pekné pevné stehná.
Ak si nájdeš chvíľu, prečítaj si tento článok, pochopíš mnohé..
ja viem ze neexistuje ziadny cvik kt. je zamerany len na nieco a len z toho pojde dole.. to je aj dost logicke... no a dalej je to uz na mna zlozite a nabehnu nohy = ze ziskam akurat tak hrubsie stehna a lytka a ako som uz spominala tak lytka mam samy sval len so stehnami sa nedari
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
» www.trener-online.cz/...
pozri tuto stranku » www.exrx.net/Exercise.html... je tam uplne vsetko o cviceni
ďakujem ti za radu určite dnes skúsim tie videá... vyzerá to fajn som zvyknutá na ťažšie, pretože cvičím už asi tri a pol roka... dosť som dala aj dole a spevnila svalstvo ale stále to nie je to čo by som chcela...
k niečomu podobnému by som sa chcela dopracovať lenže takto to nejde že papať bárčo a o druhej v noci ... smiem sa spýtať ako sa stravuješ? alebo uprednostňuješ iba cvičenie?
Napr, Jillian má na webstránke "dokazy" - » www.jillianmichaels.com/lose-weight/suc... ludia co s nou schudli atd, má tam aj ludi co sa ocividne vypracovali. Tam ma aj cely program » www.jillianmichaelsbodyrevolution.com/... kde su cvicenia + jedalnicek co mas dodržiavat na 3 mesiace » www.jillianmichaelsbodyrevolution.com/... drtv/ecs/reviews-success-stories.html Neviem, ja osobne som zacala sa takýmto veciam venovať pred mesiacom, takze uvidim ako to pôjde.
ale » www.jillianmichaels.com/rippedin30mealp... tu je meal plan, ktory sa ti moze zist
ďakujem veľmi krásne inak už sťahujem nejaké video od JM budem potom podľa neho cvičiť!!
a ten jedálniček čo si poslala link vyzerá fajn to asi skúsim ale to už nebude to moje papanie o druhej ráno
ženy vidia svoju postavu v zrkadle len - bruško - zadoček, stehienka..
podobná aplikácia ako muži len z predu o pása hore
treba si uvedomiť že tvary a krivky po ktorých ženy túžia sa dajú dosiahnuť jedine tvrdou full body prácou s riadnym železom.
žiadne kravny na kladkostrojoch, ohýbanie sa na fit lopte a tie blbé videá čo tu volakto posielal.
hentie cviky sú ti úprimne pravdupovediac na velké nič.
no takých tých videí sa musím zastať!... pretože aj ja som kedysi cvičievala pomocou videí... potom som začala chodiť do posilky a nabrala som staršne veľa napríklad do rúk a z tade to išlo ťažko dolu... potom som schudla vďaka zumbe 12kg a začala som spevňovať v posilke a keďže si myslím že do posilky som už dávala veľa peňazí prestala som chodiť a ostala som na videách takže niektoré sú vážne dobré... doteraz si držím svaly vďaka niektorým disappointed:lenže stále to nie je to čo chcem a nedarí sa mi urobiť si stehná a brucho.... napríklad lýtka a ruky mám svalnaté čo si myslím že je fajn len hento ma štve ).. tkaže tak
ale z behania mi nabehnú nohy ...
tak ja som asi z tých kritických ... nevadí ja to zvládnem
čo sa ti spraví?
nechápem.
ak chceš zhodiť tak hento ti nepomôže.. nedá sa chudnúť z jednej partie jednotlivo..
presne o tomto som hovoril.
Obrovské neznalosti.
To je dlhé desaťročia odborne skúmané že sa tomu proste nič nevyrovná.
ja by som ti poradil normálne robiť riadny weightlifting, powerlifting, behať a plávať.. nič viac nepotrebuješ. alebo ešte piť k tomu kardiu kvalitné sypané zelené čaje.
čudovala by si sa ako si spravíš brucho pri riadnych hlbokých back/front squats s väčšou váhou a pekné pevné stehná.
Ak si nájdeš chvíľu, prečítaj si tento článok, pochopíš mnohé..
» www.body-test.cz/mytus-proc-zeny...
asi jediná realita napísaná čierna na bielom.. Tie časopisové sračky zahodiť niekam...
ja viem ze neexistuje ziadny cvik kt. je zamerany len na nieco a len z toho pojde dole.. to je aj dost logicke... no a dalej je to uz na mna zlozite a nabehnu nohy = ze ziskam akurat tak hrubsie stehna a lytka a ako som uz spominala tak lytka mam samy sval len so stehnami sa nedari
Ty potrebujes drepy, mrtve tahy, celne drepy, silove prevedenie a trh a behanie. Nic ine. Drzim palce