Len si daj, je to sexi. Aj ked súhlasím s @tenario , že nie každému sa to hodí... Ale vo všeobecnosti u mňa naušnička naviac vyhráva... Veď ja sama ich mám štyri...
Nedavaj. Sam nevies ci to chces a riadis sa len tym co ti povie okolie a neznami ludia... Cize ak si ju aj das, tak zakazdym ked to niekto skritizuje to budes lutovat a pochybujem ze by sa ti v uchu ohriala dlho... (nie nausnicu nemam, ale tieto otazky su nanajvys sproste ked sa niekto pyta cudzich ludi ci si ma dat tattoo/piercing atd).
Daj si, ale len preboha NIE DIAMANT/SKLÍČKO/PODOBNÚ KRAVINU alebo tunel. Piercing ti môže totiž zarásť veĺmi jednoducho ale tunel už nezacelíš. Ale naušnice vyzerajú na niektorých naozaj sexy a určite to nie je zženštilé alebo teplé, jedine keď si dáš piercing do ľavého ucha
no teraz fakt nepobúri skoro nikoho ale nepáči sa mi to. už len nagélovaná ofinka k tomu a futbalista-metrosexuál je na svete. zas niekomu sa to hodí, ale takých je málo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Páči sa ti to tak si to daj a nerieš čo na to ostatný
môj drahý má tri krúžky také maličké v ľavom uchu a to sa mi páči...
ale už keď si dá futbalista nagélovaný nejaký ružový diamantík tak čau
metrosexuáli a buzny sa medzi chlapov totiž nerátajú..