mám hroznú dilemu. Som pozvaný na svadbu, ktorá sa koná "už" túto sobotu. Potreboval by som rady na kúpu darčeka pre mladomanželov. Darček by mal byť niečím vábivý / oslňujúci, aby si po rokoch naň spomenuli.
Keďže poznám iba nevestu a ženícha
ja na svadbe chcem iba finance dary alebo nieco prakticke do bytu (pracka, gauc, postel, obyvackova stena, zavesy) a hlavne nie ziadne kokotiny ako vazy, priborniky a nvm co za chujoviny sa dava, ale mladomanzelom jednoznacne v dnesnej dobe €, cize im jebni bud 150€ alebo 200€ do obalky
Meteorologickým balonom vyniest trochu 3 nitro T so zmesov horčíka tak 10kg aspon do výšky 3km a divadlo na nezabudnutie vyrobna cena asi 100 e alebo pri obrade do tych kahancov miesto myrhy trocha sily a z organu frekvenciu o x KHz
toto riešim momentálne aj ja a keďže mi nevesta na otázku, čo by chcela ako svadobný dar odpísala, že dovolenku na Maledivách, tak som sa rozhodla pre finančný dar
ja si na svadbe vyziadam aby vsetci priniesli veci pre zvierata do utulku alebo prispeli na nejaku charitu ^_^
a u inych ludi by som to neriesila. bud nieco prakticke do zivota albo normalka kešššš alebo nejaky pobyt cez zlavomat, dovi
tiež by som išla do peňazí, sestra má napríklad o dva mesiace svadbu a nič nechcú, lebo býva pôjdu do susedov, kde je všetko zariadené, čiže žiadne kávovary, vysávače, atd im na nič nebudú.. takže všetkým povedali (kto sa ich pýta), že chcú peniaze
a hlavne keď poznáš dobre iba jedného, to by som nič nevymýšľala (sestre ešte možno nejakú drobnosť vymyslím)
Povedz prípitok: "Dámy a páni. Mladomanželov síce poznám len krátko, ale som si istý, že ich život bude rovnako skvelý ako môj sex s nevestou. Gratulujem."
cena 5-10€ na taxík
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a u inych ludi by som to neriesila. bud nieco prakticke do zivota albo normalka kešššš alebo nejaky pobyt cez zlavomat, dovi
UZNAVAM TO!
a hlavne keď poznáš dobre iba jedného, to by som nič nevymýšľala (sestre ešte možno nejakú drobnosť vymyslím)
cena 5-10€ na taxík