Pomaly, pomaličky sa blíži leto a ja mám práve kreatívnu chvíľku... tak mi len napadlo, že kedysi vraj bolo niekoľko viacdňových B-stretiek a teraz pokiaľ viem tak sa už dlhšie nič poriadne a hromadné nezorganizovalo... Čo tak zorganizovať niečo podobné a
akoze ja by som aj isiel urcite aj @mayben
ale nesmies sa tu nikoho nic pytat ked si dohodni veci povedz ze vtedy a vtedy a hotovo lebo najskor by sa to nikam nedostalo
áno, áno! :happy: fešák v @13 má pravdu! aj ja by som velice rada išla ^^ ...akurát..že budem mať možno problém s malou..takže to bude treba dať poriadne dopredu vedieť, nech si vopred vybaviim, aby ju mal tatko vtedy.
@kittan Dal som hlavu hore Dík ...Ale nešiel by som už určite ..ak sa tam mám dívať na žensku ktorá ma tam nechce a možno sňou polovička ďaľších Radšej spravím akciu ja doma s kamošmi
@kissmeplease No tak napríklad by nemal nikto písať nikomu kto môže ísť a kto nie Nemyslíš ?? ....a už vôbec nie niekto kto nato podľa všetkého vôbec nepôjde toť príklad @natyfuckingo .....Veľmi otravná ženská ty vole
@karbyhokonstanta tak jasné.. nešlo mi o to, aby niekto niekomu hovoril, že ty môžeš ísť a ty nie práveže hlavne tí noví by tam mali zavítať, lebo väčšina birdzovských stálic sa už navzájom pozná
@peculiar Neprispeješ Benzín si zásadne vždy platím len a len ja Ale prišiel by som ráád Takýý výletik V Prahe som dlho nebol ...Takže somnou počíítaj ako vďaku za to info k fotke
@grietusha jj, to bude masaker, uz vidim televizne noviny,
titulok: "Peklo na chate" podtitulok "skupina mladých ludi sa vybrala na chatu ale strhla sa bitka a nikto neprezil!"
+-
rozmyslala som ma milisekundu, ze by som sla ..lebo su tu ludia, ktorych by som rada videla aj nazivo..ale radsej nie, ked vidim, ze ten retard sa chysta tiez
@58 tak nejako síce, môže to byť zábava, to neberiem...len...
už to vidím.. hromadné žaloby a sanitky a jeden veľký masaker (robím si srandu, keby ma chcel niekto dodrbať)
Doslova zbožňujem keď si omne myslí dievča že som retard..a však len vtedy,pokiaľ mi príde strašne otrasná a nesympatická a dotieravá a tak ako @61 ...V tom prípade už nemáš čo riešiť proste si vyhral To je taký pocit ako keď ti všetký potrebné účty zaplatí foter ...Už len kávička,cigaretka a vychutnávať chill
@karbyhokonstanta
nemyslím že to @natyfuckingo myslela nejak priam zle, len má vo zvyku sa vyjadrovať dosť natvrdo, a musím priznať že aj ja som bol... prekvapený že prvá reakcia akurát od teba, lebo tento druh stretiek sa aspoň mne spája s myšlienkou typu "ľudia čo sa už dlhšie poznajú z netu sa konečne (prípadne 'zas po dlhej dobe') stretnú naživo", čiže musíš sám uznať že do tejto definície príliš nespadáš, ale samozrejme že ti nikto nezakáže prísť ani nebude zazerať keď prídeš.
(čo sa zas dá brať že niekomu prikazujem alebo zakazujem ako sa má správať, urážka/obmedzenie sa dá nájsť prakticky vo všetkom, keď človek chce
a tiež prakticky v ničom, keď človek (ne)chce )
Drazi Sourci a Balici, Bulvove a Kokosaci. Dnes som tu uz 2230 dni. Za tu dobu Vas mam uplne pokrk. 99% z Vas neznam jmenem a i tak Vas mam uplne pokrk. ne a teraz vazne, ist by som isiel ale nikoho by som tam nepoznal... @32 ze? klasika...
@natyfuckingo vieščo ale, ono sa to neoplatí spanikáriť ja vďaka birdzu napríklad mám robotu aj s kým chodiť na pivo aj za kým skočiť na výlet, ale zase lepšie ako oficiálne stretká, ktoré sa zase až tak často nekonajú je lepšie individuálne sa postretávať, teraz mám minimálne 2x do mesiaca "birdz stretko " čo mi pripomína, n0win0u , si tu očakávaný s rozkročenými náručami a tak, kedy dojdeš už?
@grietusha ale zas, casto je to len minoritna skupinka podryvacov a "rozumovo slabsich" co podpaluje konflikty
ale chata je asi pre neznamych ludi too much pokial by to nebolo velmi dobre organizovane, co nehrozi (to pokial spominam, lebo by to vedel ukorigovat nejaky A-team - zodpovedna osoba/y v pripade skody, rozhodnuti, gulasu, "diskoteky", programu - spolocne alko-nealko hry, outdoor fun atd.)
ale jednodnove celodenne/poldenne stretnutia sedia viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
91 komentov
@willbebetter veď to je jasné, že by sme to neorganizovali práve cez skúškové obdobia
@tosom škoda, že B nebol vymyslený cez leto
ale nesmies sa tu nikoho nic pytat ked si dohodni veci povedz ze vtedy a vtedy a hotovo lebo najskor by sa to nikam nedostalo
ja som vzdy strasne chcela ist, ale vzdy je to niekde velmi ďaleko alebo proste cele zle
A k téme.. šiel by som ale grilované jedlá mi nechutia a alkohol nepijem a som vlastne dosť hanblivý a ............. a je*em na to proste nejdem :ehm:
ak bude kedy ja prídem
@assasins ideš? nejdeš? ideš! nech necestujem sama
Ale na chatu by som s vami nešla
spontanne rozhodnutia byvaju najlepsie a to sa mi uz niekolkokrat potvvrdilo
ale júúj dala by som chatys s niekým z birdzu a ten niekto dúfam, že vie, že píšem o ňom. hihi
titulok: "Peklo na chate" podtitulok "skupina mladých ludi sa vybrala na chatu ale strhla sa bitka a nikto neprezil!"
+-
už to vidím.. hromadné žaloby a sanitky a jeden veľký masaker (robím si srandu, keby ma chcel niekto dodrbať)
hmmm neznie to zle, ale nikoho nepoznám... aj ked bola by haluz spoznat ludi co sa do mna navazaju osobne
BIRDZ má narodky 4. decembra, vtedy vznikla stránka (v tom čase to bol vlastne len Časák), ktorá sa nasledujúci rok 1. augusta PREMENOVALA na BIRDZ.
Čiže BIRDZ má narodky 4. decembra, ale "meniny" / "názvoviny" má 1. augusta, čiže teoreticky sa to dá aj v lete
aj mne by sa možno podarilo ísť konečne raz, už som ich tu videl kedysi zorganizovaných niekoľko a ani na jednom som nebol a vždy ma to mrzelo...
nemyslím že to @natyfuckingo myslela nejak priam zle, len má vo zvyku sa vyjadrovať dosť natvrdo, a musím priznať že aj ja som bol... prekvapený že prvá reakcia akurát od teba, lebo tento druh stretiek sa aspoň mne spája s myšlienkou typu "ľudia čo sa už dlhšie poznajú z netu sa konečne (prípadne 'zas po dlhej dobe') stretnú naživo", čiže musíš sám uznať že do tejto definície príliš nespadáš, ale samozrejme že ti nikto nezakáže prísť ani nebude zazerať keď prídeš.
(čo sa zas dá brať že niekomu prikazujem alebo zakazujem ako sa má správať, urážka/obmedzenie sa dá nájsť prakticky vo všetkom, keď človek chce
a tiež prakticky v ničom, keď človek (ne)chce )
išla by som jedine keby išlo zopár normálnych človekov, ale neviem či viete, ja bývam vo väčších skupinách outsider
@burble ale akože nejak to neprežívam aj tak by som dosť pravdepodobne spanikárila a nikam nešla.
ale chata je asi pre neznamych ludi too much pokial by to nebolo velmi dobre organizovane, co nehrozi (to pokial spominam, lebo by to vedel ukorigovat nejaky A-team - zodpovedna osoba/y v pripade skody, rozhodnuti, gulasu, "diskoteky", programu - spolocne alko-nealko hry, outdoor fun atd.)
ale jednodnove celodenne/poldenne stretnutia sedia viac