V prípade, že sa chcete na nás obrátiť a získať bližšie informácie, napíšte nám prosím e-mail kde uvediete aj svoj telefonický kontakt a pár riadkami opíšete svoju požiadavku na nás a my Vás budeme kontaktovať.
Vydanie ťa nebude stáť vôbec nič v prípade postúpenia práva na tvoju knihu nášmu vydavateľstvu!!!!!!
Máš napísanú knihu? A potrebuješ pomôcť s jej vydaním? Knihu vydáme úplne každému, stačí nás osloviť prostredníctvom mailu, poslať svoju knihu vo worde, my navrhneme predajnú cenu a po vzájomnej dohode ti zašleme licenciu, ktorú podpíšeš a kniha sa môže vydať. Celé vydanie a všetko okolo toho zabezpečíme. Máš šancu prezentovať sa svojím dielom. Keď nám budeš písať nezabudni uviesť aj telefonický kontakt. A začni sa tešiť na to ako budeš listovať vo svojej vlastnej knihe. Kontakt na vydavateľskú činnosť: info@viakniha.sk
nepropaguj mi tu svoje alebo čije vydavateľstvo, ja mám vyhradené vydavateľstvá ktoré mám rada, ktorých knihy si kupujem a ktorým by som vydala knihu ak by som to plánovala, tvoje nepotrebujem
a robiť si takto reklamu je dosť divné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Vydanie ťa nebude stáť vôbec nič v prípade postúpenia práva na tvoju knihu nášmu vydavateľstvu!!!!!!
Máš napísanú knihu? A potrebuješ pomôcť s jej vydaním? Knihu vydáme úplne každému, stačí nás osloviť prostredníctvom mailu, poslať svoju knihu vo worde, my navrhneme predajnú cenu a po vzájomnej dohode ti zašleme licenciu, ktorú podpíšeš a kniha sa môže vydať. Celé vydanie a všetko okolo toho zabezpečíme. Máš šancu prezentovať sa svojím dielom. Keď nám budeš písať nezabudni uviesť aj telefonický kontakt. A začni sa tešiť na to ako budeš listovať vo svojej vlastnej knihe. Kontakt na vydavateľskú činnosť: info@viakniha.sk
a robiť si takto reklamu je dosť divné