@l1me No, moc by som sa týmto neoháňala - Kaufland na začiatku septembra (alebo ešte v auguste?) vyložil na pulty mikulášske sladkosti . Teda je teraz akurát čas na zamýšľanie sa nad Vianocami.
@amikadze zlato chod na www.google.sk tam sa ti zobrazí také okienko na písanie, napíš tam že ironia a hneď prvá stránka, asi to bude cez wikipedia vela šťastia pri pochopení tohto slova
@paula000011 pouvažuj trochu o tom, ako iróniu vyjadriť tak, aby ju pochopil aj človek, ktorý nemá žiadne rozprávkové magické schopnosti a nevidí ti do hlavy lebo ja ich nemám to priznávam otvorene
ale ďakujem za tvoj záujem o moje znalosti v tejto, vážim si to
@amikadze však jasné, ale tak ja by som sa vôbec nepozastavila nad tým slovom "rozkázali" a neriešila by som to ale v preklade som to myslela ako prijali alebo požiadali
mama sa ma to pyta kazdy rok a ked si poviem dostanem uplne nieco ine aj to niekedy v novembri napriklad topanky a povie to si pripocitaj k vianociam a po stromcek dostanem tak jednu knihu alebo este lepsie minuly rok odisli niekam prec a tak som travila vianoce so psom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A už pár rokov si nič neprajem, som spokojná s tým čo dostanem.
@l1me No, moc by som sa týmto neoháňala - Kaufland na začiatku septembra (alebo ešte v auguste?) vyložil na pulty mikulášske sladkosti . Teda je teraz akurát čas na zamýšľanie sa nad Vianocami.
ale viem čo chcem ergonomickú myšku pamäťovku 32 GB a repráky...
ale ďakujem za tvoj záujem o moje znalosti v tejto, vážim si to