Tak, blížia sa nám Vianoce, čo kupujete blízkym pod stromček ?? (mame, tatovi, sestre, bratovi, dedkovi, babke ....) Kedy ste začali kupovať darčeky ? A ako,kedy ste sa dozvedeli že darčeky nenosí Ježiško
Nechcem sem veľmi vnášať ponurú atmosféru ale posledných 16 rokov som mal veľmi smutné Vianoce. Neviem či to niekto z Vás pozná ale je to taký pocit samoty napriek tomu, že ste obklopení ľuďmi....
A čo kupujem - niečo originálne.
Väčšinou nabehnem do jysku alebo tak a kúpim každému darček aby som mala pokoj, ale tento rok mám dilemu čo kúpiť. Nemám rada Vianoce pretože sú povrchné a nespravodlivé takže sa vlastne ani neteším. O tom že darčeky nenosí Ježiško viem asi od troch keď som mame povedala že je to blbosť (to že som jej to v 3 povedala som sa dozvedela asi pred dvoma mesiacmi keď som sa snažila ségre vysvetliť že darčeky nenosí Ježiško)
noo nie žeby som nejak kupovala darčeky po minulé roky, alebo to nejak riešila, ale teraz by som išla niečo aj nakúpiť a k tej príležitosti sa to tak hodí ale tak neviem čo
@patuskoo
nemám ten pocit, že by ma niekto nasilu nútil chodiť do kostola a tešiť sa zoi sviatku narodenia nášho Spasiteľa...
takto to vnímaju kresťania...
pre vás ostatných je to určite neskutočná nuda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A čo kupujem - niečo originálne.
nemám ten pocit, že by ma niekto nasilu nútil chodiť do kostola a tešiť sa zoi sviatku narodenia nášho Spasiteľa...
takto to vnímaju kresťania...
pre vás ostatných je to určite neskutočná nuda
btw najhorsia investicia v mojom zivote zrejme