Cawes aj u vás už vládne krásna vianočná atmosféra? A taktieť vás štvú písomky, ktoré učitelia dávajú takto pred Vianocami? A to najdôležitejšie máte všetky darčeky?
No píšte ohladom Vianoc čo chcete (srráč ľudia,ale nič mi nenapadalo: )
nemám darčeky a vďaka škole budem všetky zháňať 23. decembra no ale už presne viem, čo chcem komu dať, len to živé zviera bude trošku problém no a knížka, ktorú majú vypredanú som dosť v časovej tiesni... zajtra zdobíme stromček a pečieme a som sa dozvedela, že budeme mať na Vianoce aj krtkovu tortu, toto ma veeľmi teší zajtra jednu vianočnú oslavu zmeškám a ani na trhy do Viedne nakoniec nejdeme, lebo nemám kedy a potom mama nemôže...
Darčeky nemám ale mám napečené stromček (chvalabohu) nebude, štedrá večera nebude, lebo budem robiť :/ ale prežijeme, budú to prvé vianoce vo vlastnom, spolu a po svojom asi pôjdeme niekam na pivo
vianočná atmosféra tu rozhodne je, písomky našťastie nemám lebo už nechodím do školy a jeden darček ešte stále nedorazil a trochu bojím či to stihne do Vianoce.
Vianočná atmosféra sa na mňa nalepí až 19.decembra, keď budeme dovolenkovať v Krakowe. Teraz mam dosť ťažké obdobie tak sa neviem dočkať, kedy budem doma s rodičmi, s priateľom a kamarátmi trocha oddychovať a nemať starosti...
Nemam rada vianoce a co sa darcekov tyka tak nad tymi som este nestihla ani rozmyslat a myslim ze (ak vobec) zacnem tak 23. co mi bude na dve veci. Vianocna atmosfera sa u mna neprejavuje ani pocas sviatkov a doma som posledne 2 tyzdne nebola ale okrem toho ze sa piekli oplatky nic zvlastne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
aa hej z pisomiek som na nervy velmi velmi velmi
ps drzte palce
Ale ked pojdem domov domov, uz bude atmo, sneh, dedina, velky zivy strom, odvoz nakupov autom a ziadne hnusne millennial provizoria.