ináč sa teším tak ako nikdy v živote jednoducho na Vianoce ako také, viazať salonky, papať milion kapustnice, robiť zemiakový šalát, byť doma bez stresu, že zachvíľu musím bežať späť do Brna, hlavne byť s mojím milým, čučať na rozprávky a dúfam, že toho roku budú Vianoce bez hádok a kriku.... Ak toto všetko bude, tak mi pod stromčekom fakt bue stačiť ten otvárač....
jáj čo by som chcela? veľa vecí ... už som tu písala .. HIM uneasy listening vol.2 .. a neakú knihu ... ale bolo mi povedané, že nedostanem nič .. ani to cd takže mám smolu
pyžamo (so sobíkmi), peňaženku (tú už som si stihla kúpiť), ponožky, určite nejakú knihu (minimálne jednu) a ostatné ešte neviem zatiaľ.Chcela som si nechať od našich preplatiť aj lístok na Pohodu, ale to nechám na narodeniny
slovník, potrebujem výkladový prekladový slovník taliansky a keď som videla že minimálna cena 65 euri (ktoré momentálne nemám lebo výplaty budem mať až po vianociach) inak jeden darček už mám teda ešte ho nemáme doma ale o dva týždne nám príde šteniatko a zajtra si idem kúpiť knihu, myslím že nie som moc náročná :p
a zabudla som že nový notebook, oblečenie, novú lyžiarsku súpravu, soľ do kúpeľa, album a milión plyšiakov a také koleso ako pre škrečky ibaže v mojej veľkosti a je to skor taký gauč abo ja to neviem vysvetliť.
Rozum! A potom nech je to doma konecne normalne. Aj sebavedomie by sa zislo. A z tych realnejsich vela penazi, bunda zimna, knihy, mobil a vela bezlepkoveho jedla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
nič nechcem, len snehovú kalamitu
neodmietol by som
Nereálne?-Canon 5D Mark II
a jezisko mi donesie dalsi piercing
a nic viac nechcem, netreba mi nic take
ináč sa teším tak ako nikdy v živote jednoducho na Vianoce ako také, viazať salonky, papať milion kapustnice, robiť zemiakový šalát, byť doma bez stresu, že zachvíľu musím bežať späť do Brna, hlavne byť s mojím milým, čučať na rozprávky a dúfam, že toho roku budú Vianoce bez hádok a kriku.... Ak toto všetko bude, tak mi pod stromčekom fakt bue stačiť ten otvárač....
len to aby sme sa celá rodina aj o rok takto v zdraví stretla.
TS !!