Jednoducho by ma zaujímalo, aké darčeky ste si vy sami želali pod stromček alebo čo ste kúpili, vyrobili, pripravili si... pre vašu rodinu, priateľov, blízkych
hlavne nech si dá záležať a nájde čas na kupenie darčeku! lebo niektorí sú tak zaneprázdnení, že dvarazy do roka si nevedia najst cas a porozmyslat, že co by kupili
@ebony nemusíš byť ani zručná, ja vôbec nie som, ale snažím sa a je to určite lepšie ako len behať po obchodoch a míňať peniaze, lebo vrážaš do toho hlavne čas, energiu a srdce
@ohavnost to je fakt...ale niektori ludia su narocni a to co pre niekoho znamena naozaj vela je pre ineho "haraburda"...ale to uz je o charaktere ludi...
@lenkaska1 áno, je mi to úplne jedno, aj keby som nedostal nič... Ide mi o to, že som skoro celý rok preč a mám konečne možnosť si sadnúť s rodinou, porozprávať sa, najesť, niečo popiť... Ide o tú atmosféru... Aspoň mne teda..
@smajdalf tak vidíš, lenže ja keď som so svojou mamou nonstop tak to ináč vnímam.. možno tiež keby som s nou nebolo tak by som to jak ty vnimala a naopak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
budem šťastná ak dostanem tak ako vždy knižky a ponožky
a mame kúpim niečo s otcom a otcovi niečo s mamou, kamarátkam vyrobím nejakú bižu, ak stihnem, kamarátkyným deťom som povyšívala obliečky
a širšia rodina dostane napečené koláče, domáci syr a "pečený čaj"
a ja si prajem tiež nejakú knihu a najviac by ma potešila pernamentka na plaváreň
oblečenie a niečo čo nebudem čakať