jéééj konečne aj ostatných chytá Vianočná nálada Ja len čakám kedy puknem od tej všetkej vianočnosti Ale asi tak najviac ma dokáže dobre naladiť "let it snow" a filmy také tie klasické československé-rozprávkové
filmy: Nightmare before christmas - tento sa chystám už dosť dlhú dobu pozreť, ale asi si počkám, pokým bude v telke ale sú naň veľmi dobré recenzie
potom Christmas carol - Scruge nikdy nesklamal.
Láska nebeská - neskutočne pekné príbehy viacerých osôb
Vianočné prázdniny - rodina Griswoldovcov ma vždy rozosmeje
Popoluška - milujem tú hudbu . Marňe se vlastního osudu ptáš , .....
S tebou ma baví svet - neschopní muži v tomto filme sú bezchybní a tiež dobrá muzika
Kučeravá Sue - milé a zároveň vypočítavé dievčatko s prekrásnymi vláskami , ááách , to sa musí páčiť každému
Nožnicovoruký Edward - mám chuť plakať už vtedy, keď si naň spomeniem
Charlie a továreň na čokoládu - vždy, keď si idem pozreť tento film, musíme mať doma čokoládu. V inom prípade sa filmový zážitok nekoná
Polárny expres - také fantastické a prekrásne
Sorry za spam , ale keď toto je moja parketa Vianoce Milujem ich pre tú atmosféru, keď po dome cítiť vônu koláčov, v obývačke vôňa ihličia, a tá radosť , keď niekomu odovzdávaťe darčeky, a zdôrazňujem slovo odovzdávate , nie príjmate Pretože Vianoce nie sú o darčekoch, sú to sviatky láááááásky .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
You and me together every time for Christmas ten text ♥
Hudba - Last Christmas bezkonkurenčne. Nekonečná odrhovačka. A ešte mám rada Tichú noc A pár piesní v kostole - lebo to proste má tú atmosféru.
potom Christmas carol - Scruge nikdy nesklamal.
Láska nebeská - neskutočne pekné príbehy viacerých osôb
Vianočné prázdniny - rodina Griswoldovcov ma vždy rozosmeje
Popoluška - milujem tú hudbu . Marňe se vlastního osudu ptáš , .....
S tebou ma baví svet - neschopní muži v tomto filme sú bezchybní a tiež dobrá muzika
Kučeravá Sue - milé a zároveň vypočítavé dievčatko s prekrásnymi vláskami , ááách , to sa musí páčiť každému
Nožnicovoruký Edward - mám chuť plakať už vtedy, keď si naň spomeniem
Charlie a továreň na čokoládu - vždy, keď si idem pozreť tento film, musíme mať doma čokoládu. V inom prípade sa filmový zážitok nekoná
Polárny expres - také fantastické a prekrásne
Sorry za spam , ale keď toto je moja parketa Vianoce Milujem ich pre tú atmosféru, keď po dome cítiť vônu koláčov, v obývačke vôňa ihličia, a tá radosť , keď niekomu odovzdávaťe darčeky, a zdôrazňujem slovo odovzdávate , nie príjmate Pretože Vianoce nie sú o darčekoch, sú to sviatky láááááásky .
a Srdce na pôžičku (alebo Požičané srd ia, jedno je slovenský, jedno český názov, neviem presne ktorý)