a co netesite sa? vonka sneh. vianoce pred dverami 1 mesiac. co? vsak sa radujte nie do pice a zurite koli picovine. Vsak je to pekne. aj tak nemam tolko penazi a a darceky som nakupil uz pred mesaicom takze asi tak
vianoce su v pohode, ja nemam nic proti... ale pomaly sa cele menia len na komercny sviatok... a k mojmu zivotu nepotrebujem stupidne reklamy uz v novembri... nech si ich zacnu vysielat v polovicke decembra a nie moe, pomaly uz v lete...
Tak nepozeraj televizor a mas to vybavene. vsak je to marketing musia nazbierat kou ludi aby si ich produkt kupili. podla mna nie je problem v tych reklamach podla man je problem v tom, ze vela ludi si to nemoze dovolit. trebars aj ja. preto dako moc TV nepozeram a do mesta chodim zriedka
ja suhlasim... nenormalne sa pozerat na cokoladovych Mikulasov v letakoch uz v oktobri.Darceky na zaciatku novembra a Vianoce zacnu cloveku aj liezt niekam... nenormalne...
Joj, keby v novembri, ale poniektorí už v septembri začínajú. A keď druhý júlový týždeň sa v letákoch Hypernovy objaví, že škola volá, to ma vie tiež dojať.
Mam navrh: Vianocna akcia pred valentinom, akcia Hura do skoly pred prazdninami, Velkonocni zajacikovia pred Mikulasom a Valentinske srdiecka v augustovom vypredaji. Ze blbost? Ale takto to zacina v obchodoch vyzerat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale zas pozerat sa na to v lete to ako v australii
BTW... najviac sa mi paci na O2...( tá víla... )