pobehuje tu po birdzi nejaká ženská čo robí predavačku v sexshope, a napísala o tom aj zopár blogov, pamätám si jeden ktorý bol pre chalanov, že "Aký vibrátor vybrať priateľke", ale... nespomeniem si ako sa volá
ak niekto viete, tak ju plís otagujte, a prípadne aj mňa, nech sa znova dozviem aký má nick
ja som za nejake luxusne spodne pradlo, podvazky/gartier belt a podobne..ale nie tie bullshity z nasich obchodov..VS ma plno peknych veci, tak objednat odtial
ale ak chcete silou mocou nejake dildo, tak v tomto ti zial neporadim
vyjadril som sa k tomu.. ako by si zareagovala ak by si mala male prsia a tvoj chalan by mal nahe baby s velkymi prsiami v mobile a by ti navrhol ci nechces na vianoce plastiku..to je asi take iste ako ked sa baba opyta chalana ci jej nekupi vybrator,resp.inu eroticku pomocku..
@tomias to je dost hlupy priklad v prvom rade by som s takym clovekom nebola, ktory by mi navrhol plastiku lebo sa mu nepacia moje prsia... vies o tom ze eroticke hracky nie su len vibratory?
@bangbangboom no, bullshit to teda nie je..logicky, ak chlapovi frajerka navrhne, ze chce dalsi umely penis, jedina vec, ktora cloveku napadne je to, ze je s nim nespokojna alebo sa nim citi malo uspokojena
ak su vsak obaja v tomto uzrozumeni a obaja su na rovnakej vlne, potom tu nenastane ziadny "coze?!" efekt
to je nieco podobne, ak by si napriklad chlap chcel kupit umelu vaginu
@bangbangboom pisal som o priklade,ze co by sa asi mohlo rovnat ak by si navrhla frajerovi,ze nech ti kupi vibrator,vibracne nohavicky,gulicky,motylik...
proste chalana by asi dost zarmutilo,ze asi nie si s nim spokojna..
@trdelniiiq diky no neviem ci by si nejaky chlap co ma babu ci by si kupil umelu vaginu..nie?
@aqualoop» www.birdz.sk/webka/madiska/b... S vibrátorom si viete užiť dosť srandy obaja, pokiaľ mu to zveríš do rúk, alebo mu s tým predvedieš nejaké divadielko. Ale pokiaľ chcete niečo vyslovene pre pár, tak We-vibe III. Prípadne vibračný erekčný krúžok - odporúčam od značky Smile.
@tomias To je dobrááá chujovinááá Vibrátor nie je iba pre ženy, ktoré chlap nevie poriadne uspokojiť. S vibrátorom to je proste... iný pocit. Dačo nové, čo chlap iba sám o sebe žene ponúknuť nemôže.
Takže chlapci, nebuďte zakomplexovaní sebci a doprajte partnerkám pár príjemných chvíľok! Don't worry, nenahradí vás. Fyzickému kontaktu s inou osobou sa to nikdy nevyrovná
@tomias a @trdelniiiq v tomto smere sa musim zastat @bangbangboom ked tak citam ten vas spor napr mne by to moc nevadilo bral by som to tak ze chce skusit nieco nove tak preco ne? a podla mna vy dvaja ak mate ozaj 9 a 11 rokov tak nemate vek ani potuchy o com tu vravite respektive pisete
@tallahassee ja nemam ziaden spor..ja som len vyjadril psychologicke vysvetlenie na to, preco by sa niektori chlapi mohli pri tejto teme citit dotknuti..som o peknych par rokov starsi od teba, takze viem dobre, o com pisem
@madiska sak pockaj ked chlapi vymenia zensku vaginu za umelu picovinu... ( to sa asi nikdy nestane .D )
@tallahassee no je to lepsie ako by mala sukat s inym.. ale ide o ten psychologicky faktor,nieze by som mal nejaky komplex,ale jednoducho proste musis uznat aj sam,ze asi by si nechcel byt nahradou a k tomu este s umelinou
@tomias no tak umelinou by asi nechcel byt nikto nahradeny ale obcas sa hodi mat take nieco po ruke uz len koli srande alebo na spestrenie tak na jaku p**u mas ten vek tak chu*ovo nastaveny?
@tomias Jop, to sa nikdy nestane. Pretože pre chlapov nikdy nebude nič lepšie ako the real deal Ale prečo by mali ženy vymeniť vibrátory za mužov??? Už sú vymyslené dosť dlho a ešte sa to nestalo. Vždy ti bude chýbať tá prítomnosť iného človeka. Tomu sa nevyrovná sebeintenzívnejší orgazmus dosiahnutý osamote.
A nie, že by si mal nejaký komplex. Ale ty evidentne komplex máš
@madiska musim trochu chlapom pomoct, zastavam taky nazor, ze vibrator je spestrenie, ale zas na druhu stranu si predstav situaciu, ze dosiahne orgazmus len pri nom a s chlapom pri normalnom sexe nie. dost by to bol neprijemny pocit pre chlapa co chce dopriat svojej partnerke to naj, ale ona si na tie "vibracie a velkost a pod" zvykne a nastavi sa jej miera vzrusenia tak ... stale bude sex intimny plny lasky, ale ten vrchol bude vzdy sklamanie a pre vacsinu chlapov, rspkt aspon napr. pre mna je uplne vzrusujuci a skvely pocit urobit zenu...ale vibratorom ju urobit to nie je ono ... kontraprikladom pojdem inak ako cez prsia, to mas ako keby sa chlap vedel urobit len vo fleshlighte a nie v zene ... tiez by si nebola velmi potesena ...
@madiska okrem toho, co uz povedal @matwejo je stale hafo zien, ktore odmietaju vibrator (sam mam niekolko kamaratok), pretoze im to pride uplne cudne, neosobne a uz len z principu im je zle, ak si maju predstavit, ze sa uspokojuju niecim umelym, bez zivota..
ok, sex je urcita potreba ale vsetko podriadovat tomu + mas chlapov a chlapov, zeny a zeny..a viac sa mi pisat nechce
@aqualoop ked ste sa dohodli, ze si kupite erot. hracku...tak si ju kupte ....nevidim problem, ked ste sa obaja zhodli.....podla mna fajn darcek na spestrenie ....a su rozne...nemusi to byt hned vibrator.......vibracny kruzok, venusine gulicky, ja mam vybracneho motylika ....sadnite na net, na stranky a vyberajte....
@tallahassee aby ludia ,trebars aj ty, reagovali na koment piodla toho co som napisal a nie podla veku..
@madiska nemam komplex,nemam mat z coho a stale si budem stat za svojim nazorom a priklanam sa aj k nazoru @matwejo a vnimaj aj tu chlapsku stranku,pocity.. hej pocity,aj chlapi ich maju..
@matwejo Dievčatá sú náročnejšie na "spravenie" ako muži. Kebyže ja svoju priateľku neviem spraviť ani ručne, ani ústne, ani nijak takto, tak by som bola RADA, že ju viem spraviť aspoň tým vibrátorom. Lebo guess what - nie som sebecká a nehľadela by som na svoju urazenú hrdosť, ale bola by som rada, že jej ho viem aspoň nejak dopriať. A keďže som bisexuálka a už som aj chodila s dievčatami, môj názor je v tomto tiež dosť relevantný.
Ďalšia vec - ženy si preboha nenastavia žiadnu mieru vzrušenia podľa vibrátora... Ani podľa veľkosti, ani podľa intenzity vibrácií. Ja ich mám doma niekoľko. A aj tak keby som si mala vybrať medzi sexom s niekým, koho mám rada a s kým sa mi to páči a medzi vibrátorom, VŽDY by som si vybrala toho človeka. Koľko krát tu mám napísať, že vibrácie nikdy nenahradia fyzickú prítomnosť inej osoby? A
@matwejo V tej druhej časti odseknutej správy som písala o tom, že ako žena ti môžem potvrdiť, že chlapi ma stále vedia spraviť aj bez nejakých ďalších pomôcok. Čiže niečo ako miera vzrušenia je fakt blbosť.
@trdelniiiq Zhrniem to, bohužiaľ sa mi to znovu vypisovať nechce - písala som o tom, že to je vec v kusu. Každého vzrušujú iné veci, každému sa nepáčia iné veci... Je aj tiež veľa ľudí, čo nemajú radi lupene ruží a sviečky v pozadí - to je teraz dôvod na to, aby sme masovo nadávali na romantiku?
@tomias Ja som tu jedna z tých, čo sa vás chlapov tu na birdzi najviac zastávajú, takže to s pocitmi si si mohol fakt odpustiť.
To najdôležitejšie, čo som písala v useknutej časti správy - TU K***A NEJDE O VÁS. Nejde tu o vaše ego, ani o vaše komplexy z veľkosti. Tu ide o vaše partnerky a o ich sexuálne uspokojenie. A na tom sa asi zhodnete, že to chcete všetci. Čiže je dôležité, aby bolo aspoň nejaké - a nie to, ako bolo dosiahnuté. Pokiaľ budete robiť svoje dievča vibrátorom, bude myslieť na to, akí ste super vy a nie to, aká je super tá vibrujúca vecička medzi jej stehnami.
mna osobne by to dost zmiatlo,mal by som nejake halusky v hlave urcite..
a dakujeme ti ,ze sa nas zastavas,cenime si tvoje rady..ale kazdy chlap je iny.. a inak ak tu pises take tak sa mi zdas prilis egoisticka s tym,ze sa vyvisujes nad chlapmi..ako keby sme boli nechopni ..ale diky moc..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
skuste hentu vibracnu blbost na kondom alebo co to bolo
alebo nejaky kostym, oblecenie na roleplay
pobehuje tu po birdzi nejaká ženská čo robí predavačku v sexshope, a napísala o tom aj zopár blogov, pamätám si jeden ktorý bol pre chalanov, že "Aký vibrátor vybrať priateľke", ale... nespomeniem si ako sa volá
ak niekto viete, tak ju plís otagujte, a prípadne aj mňa, nech sa znova dozviem aký má nick
k teme,ja by som asi dost rozmyslal (ze asi neni spopkojna) ak by mi to zenska navrhla..takze negativna reakcia..
kupte si kameru
ale ak chcete silou mocou nejake dildo, tak v tomto ti zial neporadim
Chalani, nemali by ste problém,
keby vám toto partnerka navrhla? ..
Nejaký pocit, že ju napr. nedokážete
uspokojiť?
vyjadril som sa k tomu.. ako by si zareagovala ak by si mala male prsia a tvoj chalan by mal nahe baby s velkymi prsiami v mobile a by ti navrhol ci nechces na vianoce plastiku..to je asi take iste ako ked sa baba opyta chalana ci jej nekupi vybrator,resp.inu eroticku pomocku..
ak su vsak obaja v tomto uzrozumeni a obaja su na rovnakej vlne, potom tu nenastane ziadny "coze?!" efekt
to je nieco podobne, ak by si napriklad chlap chcel kupit umelu vaginu
proste chalana by asi dost zarmutilo,ze asi nie si s nim spokojna..
@trdelniiiq diky no neviem ci by si nejaky chlap co ma babu ci by si kupil umelu vaginu..nie?
@aqualoop » www.birdz.sk/webka/madiska/b...
S vibrátorom si viete užiť dosť srandy obaja, pokiaľ mu to zveríš do rúk, alebo mu s tým predvedieš nejaké divadielko. Ale pokiaľ chcete niečo vyslovene pre pár, tak We-vibe III. Prípadne vibračný erekčný krúžok - odporúčam od značky Smile.
@tomias To je dobrááá chujovinááá Vibrátor nie je iba pre ženy, ktoré chlap nevie poriadne uspokojiť. S vibrátorom to je proste... iný pocit. Dačo nové, čo chlap iba sám o sebe žene ponúknuť nemôže.
Takže chlapci, nebuďte zakomplexovaní sebci a doprajte partnerkám pár príjemných chvíľok! Don't worry, nenahradí vás. Fyzickému kontaktu s inou osobou sa to nikdy nevyrovná
@tallahassee no je to lepsie ako by mala sukat s inym.. ale ide o ten psychologicky faktor,nieze by som mal nejaky komplex,ale jednoducho proste musis uznat aj sam,ze asi by si nechcel byt nahradou a k tomu este s umelinou
a k veku aj ja som od teba o dost starsi...
A nie, že by si mal nejaký komplex. Ale ty evidentne komplex máš
ok, sex je urcita potreba ale vsetko podriadovat tomu + mas chlapov a chlapov, zeny a zeny..a viac sa mi pisat nechce
@madiska nemam komplex,nemam mat z coho a stale si budem stat za svojim nazorom a priklanam sa aj k nazoru @matwejo a vnimaj aj tu chlapsku stranku,pocity.. hej pocity,aj chlapi ich maju..
Ďalšia vec - ženy si preboha nenastavia žiadnu mieru vzrušenia podľa vibrátora... Ani podľa veľkosti, ani podľa intenzity vibrácií. Ja ich mám doma niekoľko. A aj tak keby som si mala vybrať medzi sexom s niekým, koho mám rada a s kým sa mi to páči a medzi vibrátorom, VŽDY by som si vybrala toho človeka. Koľko krát tu mám napísať, že vibrácie nikdy nenahradia fyzickú prítomnosť inej osoby? A
Každopádne...
@matwejo V tej druhej časti odseknutej správy som písala o tom, že ako žena ti môžem potvrdiť, že chlapi ma stále vedia spraviť aj bez nejakých ďalších pomôcok. Čiže niečo ako miera vzrušenia je fakt blbosť.
@trdelniiiq Zhrniem to, bohužiaľ sa mi to znovu vypisovať nechce - písala som o tom, že to je vec v kusu. Každého vzrušujú iné veci, každému sa nepáčia iné veci... Je aj tiež veľa ľudí, čo nemajú radi lupene ruží a sviečky v pozadí - to je teraz dôvod na to, aby sme masovo nadávali na romantiku?
@tomias Ja som tu jedna z tých, čo sa vás chlapov tu na birdzi najviac zastávajú, takže to s pocitmi si si mohol fakt odpustiť.
To najdôležitejšie, čo som písala v useknutej časti správy - TU K***A NEJDE O VÁS. Nejde tu o vaše ego, ani o vaše komplexy z veľkosti. Tu ide o vaše partnerky a o ich sexuálne uspokojenie. A na tom sa asi zhodnete, že to chcete všetci. Čiže je dôležité, aby bolo aspoň nejaké - a nie to, ako bolo dosiahnuté. Pokiaľ budete robiť svoje dievča vibrátorom, bude myslieť na to, akí ste super vy a nie to, aká je super tá vibrujúca vecička medzi jej stehnami.
Takže prestaňte byť takí sebeckí.
''Chalani, nemali by ste problém,
keby vám toto partnerka navrhla? ..
Nejaký pocit, že ju napr. nedokážete
uspokojiť?''
ty uz zachadzas do inej temy..
mna osobne by to dost zmiatlo,mal by som nejake halusky v hlave urcite..
a dakujeme ti ,ze sa nas zastavas,cenime si tvoje rady..ale kazdy chlap je iny.. a inak ak tu pises take tak sa mi zdas prilis egoisticka s tym,ze sa vyvisujes nad chlapmi..ako keby sme boli nechopni ..ale diky moc..