Akú knihu si mám vybrať?
Akú knihu ste naposledy čítali a zmenila vám pohľad na svet? Nejakú knihu, ktorá vám dala toho veľa. Nejaké knihe, knihu tipu: tipy, triky do života.
Bhagavad - Gita , taká, aká je .. na reinkarnacia.sk si ju môžeš objednať ,, skús si o nej najprv niečo zistiť, usúď sám .. keď už píšeš o tej zmene pohladu na svet .. )
tipy triky do života
máš sám vedieť ako si ho urobiť aby si bol spokojný a nie čítať knihy o tom... ty vole
som prečítala asi jeden a pol takej knihy a zhrniem ti to bez knihy: mysli pozitívne, želaj si a dostaneš!!
@spisovatel
Ty máš doma veľký obrázkový slovník od Richarda Scarryho? Našla som tu nejaku staru konverzaciu o tejto knihe. Ja som ju ako dieťa mala len moja mama ju vraj dala do zberu papiera..... veľmi by som ju chcela pre svojho syna. Ak vieš o niekom kto by ju mal na predaj, budem rada ak ma budeš informovať. Ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
tato je velmi pekna
máš sám vedieť ako si ho urobiť aby si bol spokojný a nie čítať knihy o tom... ty vole
som prečítala asi jeden a pol takej knihy a zhrniem ti to bez knihy: mysli pozitívne, želaj si a dostaneš!!
ale bačov keket, aj tak ťa všetci odrbú. cmuk
A o tom premyslenom cvičení, vie niekto o tom ako na to?
ja sa chystám na kafku, samozrejme po tých troch tisícstranových knihách ktoré mi ležia v šuflíku, a po tolkienovi
Toto som čítal naposledy ale už dávnejšie..
A Šlabikár šťastia je tiež super
ja viem, ja som ju tiež milovala tie obrázky proste, najviac zmenila môj pohľad na svet, rozhodne
@spisovatel
ďakujem, ale asi ju ešte niekde doma mám
tato tu hlavne
Atlas sveta.
@samtord ove rady ako si užívať a to nie len s Karolínou
Ty máš doma veľký obrázkový slovník od Richarda Scarryho? Našla som tu nejaku staru konverzaciu o tejto knihe. Ja som ju ako dieťa mala len moja mama ju vraj dala do zberu papiera..... veľmi by som ju chcela pre svojho syna. Ak vieš o niekom kto by ju mal na predaj, budem rada ak ma budeš informovať. Ďakujem