Ja viem, všetko nechávam na poslednú chvílu, ale nieje to kôli tomu. Kozmetiku už dostal, a na oblečenie ja nemám odhad ani sama na seba. ale zvažujem to
Chlapom v takomto veku sa najťažšie kupujú veci ja ti moc neporadím asi.. kebyže mu kúpiš nejaké tričko s bláznivou potlačou?? alebo ako h8u napísala.. niečo s fotkou a vami
Ja som si nespomenula až teraz, ale celý čas len nad tým rozmýšlam, a ešte stále mám čas niečo vybrať. Len kebyže viem čo mu mám kúpiť tak už to dávno mám kúpené. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale inac ty urcite vies co ho bavi a comu by sa potesil, ale myslim ze take bezne veci ako oblecenie alebo kozmetika moze byt vzdy
On na takéto nieje
@pumaamravec
Ja viem, všetko nechávam na poslednú chvílu, ale nieje to kôli tomu. Kozmetiku už dostal, a na oblečenie ja nemám odhad ani sama na seba. ale zvažujem to
To by bol dobrý nápad, kebyže bol ochotný sa so mnou po roku odfotiť
@etelnair
Nerob si so mňa srandu
Ja som si nespomenula až teraz, ale celý čas len nad tým rozmýšlam, a ešte stále mám čas niečo vybrať. Len kebyže viem čo mu mám kúpiť tak už to dávno mám kúpené. :/