je tam jeden zadrhel..ludska potreba,malokto sa uspokoji s malom,sme v podstate konzumna spolocnost,takze budeme nakupovat,nakupovat a nakupovat,kym nato budem mat.
Zarabam aby som minal a yjednodusil a sprijemnil si kupenymi vecami zivot.
Niekedy stacia aj lacne shity,inokedy si clovek potrpi na kvalitu.
Teta ma peknu predstavu,je pravdiva,ale je to hrach o stenu,voda v kosi,ovplyvnini to par ludi..vacsina pojde s davom...
na vsetky tieto negativne dopady a vplivy sa upozornuje uz niekolko rokov, takze tam nie je nic co by malo niekoho prekvapit.
A moja rodina sa snazi ziti ekonomicky a ekologicky. Kraviny kupuje len niekedy sestra.
Aj som niekolko rokov pravidelne zbieral stary papier, aj som si to vtedy zhruba spocital a dal som do zberu cca 2 tony papiera. Vtedy som to robil koly peniazom, ale teraz mam z toho celkom dobry pocit.
A teraz otec 1,5 roka recyklule plastove flase, ale z toho uz ziadne peniaze nie su.
Sranda, len oni si myslia ze je to take jednoduche. Ked sa toto vsetko zacne davat do pohybu: menej spotreby > menej vyroby > menej zamestnanych > menej kupujucich uz len tych par vyrobenych vyrobkov > zvysenie jednotkovych nakladov > este drahsie vyrobky > este menej kupujucich > zavretie tovarni > miliony ludi bez penazi > miliony ludi cucajucich peniaze od statu a minimum ludi produkujucich peniaze > stat bez penazi atd. atd. nakonec by sme sa dostali k stredoveku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Zarabam aby som minal a yjednodusil a sprijemnil si kupenymi vecami zivot.
Niekedy stacia aj lacne shity,inokedy si clovek potrpi na kvalitu.
Teta ma peknu predstavu,je pravdiva,ale je to hrach o stenu,voda v kosi,ovplyvnini to par ludi..vacsina pojde s davom...
A moja rodina sa snazi ziti ekonomicky a ekologicky. Kraviny kupuje len niekedy sestra.
Aj som niekolko rokov pravidelne zbieral stary papier, aj som si to vtedy zhruba spocital a dal som do zberu cca 2 tony papiera. Vtedy som to robil koly peniazom, ale teraz mam z toho celkom dobry pocit.
A teraz otec 1,5 roka recyklule plastove flase, ale z toho uz ziadne peniaze nie su.