Ahojte.Som v 9.ročníku a už pomaly končíme a veľmi rada by som chcela spraviť video kde by šli postupne naše fotky a do pozadia nejaká hudba..Ide o to , že neviem aký program mám použiť.Pred časom som mala nejaký ale neviem si spomenúť jak sa volal a mala
základ predsa windows movie maker.. v tom sa najľahšie robí keby si chcela niečo "profesionálnejšie" tak adobe premiere pro.. ale na takú vec ti stačí ten movie maker..
ja mam ulead video studio ale aj tak tam nic take nerobim co by sa nedalo na WMM no takze najjednoduchsi je urcite windows movie maker tam ti to pojde samo
ja robím teraz práve takéto video a robila som to v Movie Maker ale veď na YT to vôbec dávať nemusíš, či? ale tam by sa malo podporovať viacero formátov a určite je podporovaný aj ten, ktorý vyrobíš v tom Movie Makeri keďže to má každý Windows držím palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sony vegas
ulead video studio
Je to naj vecička na profesionálne vizuálne efekty
Ale rok či dva sa na tom potrápiš aby si sa zorientovala a vedela s tým robiť
Ďakujem stiahla som windows movie maker a už viem ako to uopravím do správneho formátu