Nie, ale stavím sa, že to bude nejaký drogovo závislý človek, ktorého ľudia namiesto toho, aby mu pomohli, len ponižujú, robia si z neho srandu a samozrejme to celé dokumentujú, aby to potom mohli dať na net.
Ďakujem, nemám záujem sa na také niečo pozerať...
(Pre mňa za mňa takých ľudí ignorujte, nevšímajte si ich, ale robiť si z nich srandu je trošku trápne )
@h8u Laci je starý alkoholik, ktorý žije so ženou v byte ako neplatič, nemá to v hlave v poriadku, ale garantujem ti, že nepoznám nikoho kto by si z neho robil srandu. V prvom rade si srandu robí sám zo seba, pokúša sa sexuálne zneužiť profesorky, zabáva študentov a rád sa s každým porozpráva.
On nie je fetak! To mate odkial?Ved to je ozran ale fetak urcite nie je. Videl som ho a viem,ze nefetuje. Len vela pije az mu to ide na mozog. Je stary na to,aby fetoval a nema na to ani prachy. Kosice su tym zname a celkom je aj oblubeny u mladych a robia si z neho srandu vsade. Nie je ani nebezpecny. Takych ludi by som aj lutoval.
mne je to skor luto.... akože ok može to byť vtipné mam niečo podobne vo svojom okoli ale skor je to podla mna na lútosť než na smiech.... možno aj niekto z nás takto dopadne.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ďakujem, nemám záujem sa na také niečo pozerať...
(Pre mňa za mňa takých ľudí ignorujte, nevšímajte si ich, ale robiť si z nich srandu je trošku trápne )
@darkkizz To nič, mal som nahraté ako mi robil striptíz za poldeci vodky.
Nie. Hovorím, že predpokladám, o čo sa jedná. A asi nebudem ďaleko od pravdy, či? (Teda z vášho uhľa pohľadu asi hej...)
Nechápem čo je na tom zlé.
@nicoll69 čistá zuza ne?
Uplny kral
Vyzerá... milo. Akurát mi to neprišlo vtipné vôbec, ale to je u mňa normálne, že sa nesmejem na veciach, ktoré majú byť vtipné.
Každopádne teda príjemnú zábavu vám všetkým...
Nie je retardovaný (ako diagnóza)? (Len sa pýtam.)
Tiež by ma zaujímalo, že čo je na tom vtipné. Robí grimasy a správa sa ako mentálne retardovaný? No ha-ha.