No aj som sa na tom párkrát zasmiala to priznám.Ale už ma podobné filmy ktorých je snáď milión hnevajú...keď sa niekto prezlečie za ženu za babku za chlapa....to nie je normálne..každý normálny človek hoc má aj popolníky vidí že to nie je normálna žena/chlap
Druhý krát by som si to určite nepozrela
Je to ako s filmami o psoch ktorý hrajú basketbal hokej hádzanú alebo točia filmy...už to nie je originálne...a vtipy sa v podsatate opakujú..samozrejme happyend
jj... strašne veľa ráz som to videla... a furt sa na tom smejem a viem ten film už naspamäť... je to geniálny film... až v predklone sa rehocem a lapem sa za brucho xD
je to super film..len v poslednom case to akosi casto pozeram..ale radsej si pozrem jeden film 100 krat ako 100 casti primitivnej telenovely co nema dej a okrem toho v telke nic neni...mozno este ncis co je tiez nekonecna hovadina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Druhý krát by som si to určite nepozrela
Je to ako s filmami o psoch ktorý hrajú basketbal hokej hádzanú alebo točia filmy...už to nie je originálne...a vtipy sa v podsatate opakujú..samozrejme happyend