akoze, ten dokument ma uplne dostal ... prosto ako tie jednotlive historicke udalosti na seba nadvazovali, zevraj aka slobodna zem ?! platia neskutocne dane, ktore vlastne ani platit nemusia, zarabaju na ne az tri mesiace, tri mesiace len pre zisk statu , ak ta chcu zlikvidovat , nie je problem najst dovod . politika cez Wilsona, Churchilla po Busha -- hroza . Ale najlepsie je vsetko zhodit na zlých teroristov
na čo sa teda pýtaš? na to, čo si myslíme o politike Ameriky, alebo na to, čo si myslím o Zeitgeiste? lebo to môžu byť (a ja si myslím, že sú) dve odlišné veci teda, určite nie je všetko tak, ako to poznáme, ale niektoré tieto konšpiračné teórie.... človek už potom nevie, čomu z toho veriť. (ale nikdy nezabudnem na tú časť o dlhu na americkom doláre, kedy sa náš noskár a ekonóm začal smiať )
tiež ma to zo začiatku dostalo tento film,ale teraz momentálne sa už o také veci nezaujímam a je mi vcelku ukradnuté čo sa v dajakej amerike deje... pretože nikdy tam neplánujem ísť a navyše mňa to nijak neovplyvňuje, a keby aj, tak by som s tým aj tak nemohol nič spraviť....
navyše, veci čo tam vravia sú proste konšpiračné teórie, tj že ich nikto nikdy nepotvrdí a asi zároveň ani nevyvráti..
pred malou chvíľkou som to dopozeral 2krát v niečom silno súhlasím, v niečom menej, niečo sa mi nezdá až také pekné ako si to predstavujú, a v niečom aj nesúhlasím. Ale cekovo by som to hodnotil asi takto
@luccinka nic si nevyprosuj, cely film je bullshit a ked sa pytas, ci je v nom nieco pravda, tak to znie dost blbo, lebo staci trochu googlenia, aby si vedela, ze nie je
@luccinka Je to povacsine pravda,su ludia sionisti ktori skorumpovali skoro vsetky vlady a snazia sa vytvorit svetovladu.USA napada krajiny ktore sa nechcu nechat skorumpovat.Nevsimaj si tych tupcov co veria mediam ktore podavaju info ake chce majitel.
@antifunebracka toto je diskusia. ma sa tu diskotovat a povedat svoj nazor. kazdy ma svoj nazor. staci povedat, ze tomu neveris a tak. a nie hned urazat ludi a nadavat do krav. tym iba ukazujes, aky si zaostaly, ze musis na vsetko reagovat nadavakami a urazanim nazorov inych. tak sa laskavo krot. toto je odo mna vsetko na tvoju adresu.
@millieandrea lenze ked sa tu uz miliontykrat objavi tema o Zeitgeiste, na ktorom fici len vymeteny opinko, cloveku uz trochu prasknu nervy. To je akoby sa niekto spytal, či sme videli Ferda Mravca a ci verime, ze to tak chodi v skutocnom mravenisku a ocakaval by seriozne reakcie
Myslim si ze kto vie co je "Zeitgeist" . . . videl asi vsetky tie videa. Tie videa treba brat s nadhladom . . . je v nich dost pravdy . . . ale zvysok ma povahu a prejavy sekty. Ak si clovek nevytvori nadhlad . . . tak mu z toho moze aj prepnut.
@antifunebracka lenze ty sa tu hras na chlapa, co vsade bol, vsetko videl a vsetko vie. si radsej kusni do jazyka a bud ticho, lebo nikto nevie skutocnu pravdu. tak sa laskavo nehraj na boha. ..... a ano, uz tu bolo XY takychto diskusii a aj tak musis na kazdeho len nadavat, ze aky je kazdy blby a neviem co. uz tu vsetkym lezies na nervy, tak si pomysli svoje a kusni si do jazyka. sa trosku nad sebou zamysli. niesi najmudrejsi clovek na svete. .......................... (lebo ty, co si nic asi nestudoval, tak si mudrejsi nez ludia, co sa zaoberaju stabami a architekturou.)
@luccinka hlavne to netreba spapat aj s navijakom, je to len film a pochybujem ze si si overovala kazdu jednu informaciu ktora v nom bola uvedena. je to mix lzi, pravd, polopravd a logickych klamov a rozhodne by som si (len) z neho ucelene nazory na svet nerobil.
@opinko si vymlety, a sudim tak nie len podla gramatiky. ak vsetko ovladaju zidia a je to take strasne supertajne, preco su podobne videa bezne dostupne na nete a je milion stranok s konspiraciami o vlade sveta? sa zamysli uz. ano, to s irakom bola chyba, ale aspon zabili diktatora
@millieandrea zaujimave, ze vsetko, co mi pises, sedi na teba. si myslis, ze ma poznas, pritom ani urcite nevies moje pohlavie, nevies, co studujem a jediny, kto tu kazdemu lezie na nervy si ty aj s tvojim mentorstvom
@antifunebracka Mozno preto,lebo im je jedno ze ci to niekto vie,maju moc a myslia si ze ich nikto nezastavi...Mozno ze preto lebo keby hned vsetko mazali tak by aj ostatnym ludom bolo podozrive ze to mazu.
To stym Irakom bola chyba?Ako som pisal predtym ovcan...si myslis ze sa pomylili?Oni sa vobec nepomylili. Oni dobre vedeli ze tam zhn niesu.Nehovorili ze tam su "mozno".Ale ze tam su!
A ze aspon zabili diktatora?Okrem neho aj statisice ak ni miliony ludi a znicili cele Iracke hospodarstvo...Fabriky,farmy...
@opinko este raz hovorim-s irakom to dosrali a nemali tvrdit nieco, o com nie su presvedceni. ale hospodarstvo znicil saddam, ktory vsetko hanobil len pre seba a lud mu umieral od hladu. po jeho smrti ide irak ekonomicky mierne nahor.
argument s tym, ze nemazu videa, aby neboli podozrivi, neberiem. na jednej strane podla teba kontroluju vsetky media a vymyvaju nam mozgy, na druhej strane zas, ze to tak nechavaju, aby neboli napadni. nenapadlo ti, ze mozno cele NWO je vymyvanie mozgov a nic take proste neexistuje?
@antifunebracka tvoj mail zadany tu na birdzi: erver@azet.sk = » pokec.azet.sk/erver... ...... asi tak. ........ plus: na webke vidno, ze si antifasista. a cely ten profil na pokeci je antifasisticky. asi tak. a co si myslis ty o mne, tak to mi je u prdele mam dolezitejsie veci na praci, nez tu davat rozumy (ako ty) o utoku na dvojicky. musis sa teda velmi nudit. maj sa
@millieandrea ty si uz uplne sfetovana? uz minule ti pisem, ze erver je skratka od server, v pripade, ked nezadas mailovy kontakt. cize keby si nebola maximalne vytreta, uz by ti to davno doslo ☺ alebo keby si aspon citala, co ti pisem. pekny dnicek
@millieandrea mysli si, co chces. pokial si skutocne myslis, ze som hento drble decko, pokojne. aj slepy by videl rozdiel, ale fajn. opytaj sa tomasa, ako to funguje
Media kontroluju aby nimi manipulovali ludi,ludia ich povazuju za doverihodnejsie,lebo ti ludia hovoria spravy neanonymne.
Internetove stranky sa zrusit nedaju lebo su na zaheslovanych serveroch a tak je net jedine objektivne medium kde su rozne moznosti nie iba ti co sa hodia majitelovi.
@opinko mozu zrusit hosting. ci akoze su taki machri, ze maju vsetko pod palcom, ale nedoakzu si poradit s uprdenymi amaterskymi strankami? rofl. youtube nie je hodnoverny zdroj, najdem ti 10 videi tvrdiacich opak. navyse ho zalozili zidia, tak nechapem, preco prave ty ho respektujes. farizej
tak to som ozaj nevedela, že táto diskusia sposobi také hadky ... každý má právo na vlastný názor a čo sa týka toho dokumentu , treba ho skutočne brať s nadhladom ... chcela som len pocut nazor ostatných
@opinko to nic nemeni na tom, ze videa hostuje youtube a moze ich hocikedy stiahnut. to, ze ti "supernebezpecni, zakerni zidia" nic neobmedzuju, ani telku (sam si predsa minule posielal link na tu pochybnu reportaz na stv), podla mna znamena presne to, ze to nie je pravda. neviem, ake ine dokazy by si chcel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
verím tomu, čo všetko sa o Amerike hovorí, píše, pretože neraz sme sa už o ich zvrátených podvodoch počuli
navyše, veci čo tam vravia sú proste konšpiračné teórie, tj že ich nikto nikdy nepotvrdí a asi zároveň ani nevyvráti..
no už ani človek nevie, čo si má myslieť ... je to zvláštne ...
k teme... zeitgeist som nevidel, tak radsej nebudem kritizovat. ale celkovo by som dokumentu zalozenemu na konspiracnych teoriach neveril
Videla si aj addendum? Ak nie tak:
www.video.google.com/videoplay?docid=4642167330989213588#
Ale pre tych co politiku nesleduju moze vela veci poodhalit.
Ty veris vsetkemu co ti v mediach povedia a nezamyslis sa ani len nad tym,ci je to pravda.
Takato ovca ako ty sa necha uplne manipulovat.
USA a dalsi tvrdili ze saddam mal zhn a pritom ziadne nemal.
Otvorene v mediach klamali aby verejnost neprotestovala proti napadnutiu suverennej krajiny.A debil ako ty im okamzite uveri.
Pre teba je vsetka kritika na usa a inu spinu iba vymysel,tazko ti pripustit zeby tvoje koli super filmom oblubene usa mohli byt taky zlocinci.
Si uvedom ze usa pachaju zlociny a stale si najdu nejaku vyhovorku.
» conspiracyscience.com/articles/zeitge...
@millieandrea zaujimave, ze vsetko, co mi pises, sedi na teba. si myslis, ze ma poznas, pritom ani urcite nevies moje pohlavie, nevies, co studujem a jediny, kto tu kazdemu lezie na nervy si ty aj s tvojim mentorstvom
To stym Irakom bola chyba?Ako som pisal predtym ovcan...si myslis ze sa pomylili?Oni sa vobec nepomylili. Oni dobre vedeli ze tam zhn niesu.Nehovorili ze tam su "mozno".Ale ze tam su!
A ze aspon zabili diktatora?Okrem neho aj statisice ak ni miliony ludi a znicili cele Iracke hospodarstvo...Fabriky,farmy...
argument s tym, ze nemazu videa, aby neboli podozrivi, neberiem. na jednej strane podla teba kontroluju vsetky media a vymyvaju nam mozgy, na druhej strane zas, ze to tak nechavaju, aby neboli napadni. nenapadlo ti, ze mozno cele NWO je vymyvanie mozgov a nic take proste neexistuje?
» www.youtube.com:80/watch?v=J_IKlXk...
Media kontroluju aby nimi manipulovali ludi,ludia ich povazuju za doverihodnejsie,lebo ti ludia hovoria spravy neanonymne.
Internetove stranky sa zrusit nedaju lebo su na zaheslovanych serveroch a tak je net jedine objektivne medium kde su rozne moznosti nie iba ti co sa hodia majitelovi.
peace ludia
Aj keby vedeli zrusit stranky,nerobia to ale to neznamena ze by to malo znamenat ze to nieje pravda.
lol
aký je Váš názor?