najprv že: ježišmária žijú?? a potom, keď som videla, že všetko je v pohode ľudia sú plní života som si pomyslela že: debil, prečo nedáva pozor, veď sa mohol zabiť!!
Videl a nie jednu ale radšej na to nespomínam. Väčšina z nich boli len rozbité nárazníki ale raz som z dialky videl ako zrazilo človeka - bolo to dosť drsné takžen a to radšej už ani nespomínam. Vtedy mi preblesklo hlavou že som práve cez ten prechod mohol prechádzať aj ja a teraz som tam mohol ležať. Preto by som vodičom ktorý chodia ako blázni sekal ruky!!!
ked sme boli tusim piataci bola taka blbost ze jablko citron tusim je to aj teraz a to sme stali pri ceste a vodicom davali jablka a citrony podla toho ako jazdia..a nas kamerovali do telky a bla bla..
a za nami asi 20 metrov ako sme dali vodicovi jablko(( ze dobre jazdi!) porad vrazil do skodovky a buum hned telke isla to kamerovat
ano videl som, ked jedna pani naburala do motocyklistu... ale aj ten isiel ako jebo..
potom som videl taku kurioznu situaciu ked jeden chlapik sa otacal na ceste a potreboval si zacuvat - cuval az tolko ze skoncil v jarku a kabinu mal asi meter nad zemou. museli ho hasici vytiahnut. no a potom vlastna skusenosť - ked som pri cuvani oddrbal bocne zrkadlo na aute
ja som bol pri takej smiešnej, kde pri zákrute chalan prudko zabrzdil a zadok mu pobozkalo auto za ním, potom z neho vystúpila žena chytala sa za hlavu a vrieskala
autonehodu som nevidela, len zopár vrakov áut, dve autá dokonca zrazené pri cintoríne, nebola to vážna nehoda, len škaredo oškreté, ale keby niečo nemali by to daleko...
asi pred dvoma mesiami som bol priamy ucastnik...zenska zozadu do mna naprasila... auto nastastei v poho,skoda 180 000, otec sa 2 dni so mnou nerozpraval...ale nakoniec v poho.
Dolezite je zachovat chladnu hlavu. Volal som 112,tam to vsetko vybavili.
Neviem,ci by som bol v poho,keby som nehodu sposobil ja,este som nebol v takej pozicii.
jasne bol idem po ulici okolo passat a šúúúúúp do plota a keď sa pozviechal tak to chcel povedať že nás obiehal a preto dostal šmyk ale rana to bola dobrá
Jou.... niekedy v zime... V októbri keď tak fajne nasnežilo... Cesta samý ľad... Šinieme si to s mamou štyridsiatkou... A akási asi-nie-pri-rozume ženská nás chcela predbehnúť, dupla na plyn, dostala šmyk a rovno do nás vrazila... Pekné hodinky, mama v protismere, tam kamión si ide... Ale dajako sa nám s pomocou dakoho podarilo odtlačiť auto nabok...
Alebo... hm... Ide mama domov.. zima, ľad všade na ceste... Zafúka vietor a ju sfúkne z cesty... Spadla na pole na strechu... dajak sa vyškrabala vonku cez predné sklo rozbité... Ruky nohy dorezané... Skoro ma porazilo keď mi oco volal... Ale ta no... Vymenili sme ten idiotský Poľský fiat za konečne normálne auto
videl som zrazku ked som bol asi siedmak na ceste na stanicu...felicia a favorit to boli casy...supa ako z dela, predtym brzdili tak som sa otocil a vsetko videl...ale nic sa nestalo okrem pokazeneho stieraca, ktory sa im zapol na favorite a nesiel vypnut a naraznikov...
asi pred rokom po ceste z P'boro bola vedena obchadza - kvoli zatvorenej ceste z Corby do Lestru...nas obiehal jeden debilko v beemve, obiehal nas, auto pred nami a kedze si uvedomil, ze to pred ten kamion nestihne...v jeho rychlosti a kedze sa blizila zakruta, tak to strhol dolava pred auto pred nami...asi 50 metrov...samozrejme kedze bola jesen noc a na ceste asi 1 stupen tak sa kusok smykalo a kedze to bolo beemve s nahonom na zadne, tak v momente ked to ostro otocil dolava sa dverami otocil oproti narazaniku auta, co predbiehal...bol to sice debil - styl jazdy a sposob - ale mal aspon tolko v hlave, ze este pridal a preletel do pola...inak by sa bol zrazil s tym autom co sa pred nim otocil asi 2 metre...nechcel by som sediet v tom Focuse co isiel pred nami...a nic sa mu nestalo, presiel po poli...a my sme isli dalej...
Videla som už len následky (aj to dosť kuriózne, najviac ma prekvapilo keď sme išli okolo nehody, kde jedno auto stálo napravo od cesty prevrátené na strechu a druhé stále hore na tých betónových zvodidlách ktoré delia cestu na dva smery... (Doteraz si nedokážem celkom dobre predstaviť ako sa tam to auto dostalo ) Ale vyzeralo to že sa tam nikomu nič nestalo...) alebo som práve sama sedela v aute, ale to boli väčšinou len také ťuknutia... (Dobre, raz sa podarilo niečo také že si vodič nevšimol značku a dodnes sa divím ako sme sa s tým autom dostali domov, keďže jedno koleso bolo tak dosť že krivé )
Ja som bol účastníkom. V septembri to budú tri roky. Vracali sme sa z autosalónu z Nitry a asi len 7km pre domovom sme vyleteli z cesty. Auto sa 5 krát pretočilo. Nikomu sa nič vážne nestalo(okrem mňa). Bratranec mal narazenú krčný stavec. 1 kamarát mal narazený hrudník s airbagom, ďalší rozťatú hlavu, ale len tri stehy. Šofér - bez zranení.
No a ja... Ja som mal dosť silné vnútorné krvácanie do oboch častí pľúc. V ľavej časti aj pneumotorax.(tú mi chceli aj amputovať, ale nakoniec jeden dobrý lekár presvedčil ostatných, že netreba...som mu vďačný) Zlomenú spánkovú kosť, z toho bol potom aj dosť nepekný hematón na ľavom oku. No a nespočetné množstvo menších rán(1-3 stehové) Na mieste ma ešte bolo treba aj 2X defibrilovať.
Poležal som si tri týždne na ARe a dva na traumatológii. Ja si vlastne na celú nehodu ani nepamätám. Čo je myslím aj lepšie, lebo teraz by som možno trpel mnohými fóbiami. Ináč potom z nemocnice mám už len dobré a vtipné zážitky. Čiže až také zlé to nebolo...len to bolelo. Ináč fotku mám vo fotoalbume.
Z motorky som padla aj ja :/ a raz ked som bola este mala a isli sme vlakom s dedom do ostravy havaroval vlak, to som sa vtedy strasne bala...to som bola este mala...minule ked sme sli na obed, tak pred nami havarovala kamaratka, vbehol do nej niekto, ale takych je inak vela - zial. u nas v meste aj denne su havarky, neviem ako ti ludia dostavaju vodicaky
Videla a zazila uz mnohokrat mensiu aj vacsiu. ale do smrti nezabudnem, ako sme sa parkrat potocili v aute strecha kolesa... som myslela, ze neprezijem. a zijem nastastie...
Ano bol raz ako ucastnik (kamoska soferovala atd a tuk bol na svete, nic hrozne).
Raz som videl ako motorkar siel asi tak 80 a z vedlajsej mu vybehla nejaka avia (chalan zletel tusim bol na mieste mrtvy, motorka sa odsuchala dole kopcom ais tka 80m a potom zacala horier).
A raz som sie mhdckou okolo nehody a videl som akurat zakryteho bielou plachtou.
A zabudol som: bolo mi to relativne fuk ziadne hystericke reakcie, prosto nehoda a pri tej co tukla kamoska ze hm tak to nestihla zabrzdit ale sak auta idu takze nic hrozne.
V Grecku na dialnici, isiel som busom a zrazu vidim ze v druhom pruhu ide niekto do proti smeru (na dialnici!!) Rovno vo vyhlade sa zrazil s autom vedla nas, toto uz videl len moj tatko, ktory sedel viac vzadu. Videl, ako cez celne sklo vyletel clovek na cestu. Samozrejme autobus isiel dalej tak nic ine neviem.
A potom, raz som videl ako mojho psa zrazilo auto, ale psovi sa nestalo vobec nic
svedkom? ja som bola priamo v jednom z tých dvoch áut. moj snúbenec je mŕtvy a náš Alex tiež. pocity: myslím, že by ste nechceli vidiet svojho životného partnera zomriet pár týždnov pred svadbou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
nebola to brutálna nehoda, ale...
najprv že: ježišmária žijú?? a potom, keď som videla, že všetko je v pohode ľudia sú plní života som si pomyslela že: debil, prečo nedáva pozor, veď sa mohol zabiť!!
asi tak....
a ty??
ked sme boli tusim piataci bola taka blbost ze jablko citron tusim je to aj teraz a to sme stali pri ceste a vodicom davali jablka a citrony podla toho ako jazdia..a nas kamerovali do telky a bla bla..
a za nami asi 20 metrov ako sme dali vodicovi jablko(( ze dobre jazdi!) porad vrazil do skodovky a buum hned telke isla to kamerovat
a iba som stala a cumela jak mucha puk
potom som videl taku kurioznu situaciu ked jeden chlapik sa otacal na ceste a potreboval si zacuvat - cuval az tolko ze skoncil v jarku a kabinu mal asi meter nad zemou. museli ho hasici vytiahnut. no a potom vlastna skusenosť - ked som pri cuvani oddrbal bocne zrkadlo na aute
Dolezite je zachovat chladnu hlavu. Volal som 112,tam to vsetko vybavili.
Neviem,ci by som bol v poho,keby som nehodu sposobil ja,este som nebol v takej pozicii.
Alebo... hm... Ide mama domov.. zima, ľad všade na ceste... Zafúka vietor a ju sfúkne z cesty... Spadla na pole na strechu... dajak sa vyškrabala vonku cez predné sklo rozbité... Ruky nohy dorezané... Skoro ma porazilo keď mi oco volal... Ale ta no... Vymenili sme ten idiotský Poľský fiat za konečne normálne auto
asi pred rokom po ceste z P'boro bola vedena obchadza - kvoli zatvorenej ceste z Corby do Lestru...nas obiehal jeden debilko v beemve, obiehal nas, auto pred nami a kedze si uvedomil, ze to pred ten kamion nestihne...v jeho rychlosti a kedze sa blizila zakruta, tak to strhol dolava pred auto pred nami...asi 50 metrov...samozrejme kedze bola jesen noc a na ceste asi 1 stupen tak sa kusok smykalo a kedze to bolo beemve s nahonom na zadne, tak v momente ked to ostro otocil dolava sa dverami otocil oproti narazaniku auta, co predbiehal...bol to sice debil - styl jazdy a sposob - ale mal aspon tolko v hlave, ze este pridal a preletel do pola...inak by sa bol zrazil s tym autom co sa pred nim otocil asi 2 metre...nechcel by som sediet v tom Focuse co isiel pred nami...a nic sa mu nestalo, presiel po poli...a my sme isli dalej...
No a ja... Ja som mal dosť silné vnútorné krvácanie do oboch častí pľúc. V ľavej časti aj pneumotorax.(tú mi chceli aj amputovať, ale nakoniec jeden dobrý lekár presvedčil ostatných, že netreba...som mu vďačný) Zlomenú spánkovú kosť, z toho bol potom aj dosť nepekný hematón na ľavom oku. No a nespočetné množstvo menších rán(1-3 stehové) Na mieste ma ešte bolo treba aj 2X defibrilovať.
Poležal som si tri týždne na ARe a dva na traumatológii. Ja si vlastne na celú nehodu ani nepamätám. Čo je myslím aj lepšie, lebo teraz by som možno trpel mnohými fóbiami. Ináč potom z nemocnice mám už len dobré a vtipné zážitky. Čiže až také zlé to nebolo...len to bolelo. Ináč fotku mám vo fotoalbume.
to uz fakt kazdy debil dostane vodicak??
Raz som videl ako motorkar siel asi tak 80 a z vedlajsej mu vybehla nejaka avia (chalan zletel tusim bol na mieste mrtvy, motorka sa odsuchala dole kopcom ais tka 80m a potom zacala horier).
A raz som sie mhdckou okolo nehody a videl som akurat zakryteho bielou plachtou.
A potom, raz som videl ako mojho psa zrazilo auto, ale psovi sa nestalo vobec nic
A videla som aj zo dve vážne nehody na D1- ke
Osobne som účastníkom nebola, iba tesne tesne..no chápete ide pajko kýva deckám na ihrisku a vojde mi do protismeru, ledva so mto ubrzdila...