Zo svojich základoškolských čias si pamätám, že po všetkých školách v okolí chodil akýsi Viktor Farby so svojimi nezabudnuteľnými hitmi ako napríklad pieseň "Afrika" a dokonca sa za to nehanbil pýtať peniaze. Viem o ľuďoch z celého Slovenska, ktorí mali podobné nešťastie ako ja, že v deň jeho výchovného koncertu neochoreli na úplavicu alebo podobne. Tak ako ste na tom vy, skončili aj vaše peniaze v jeho vrecku?
Afriku som si trochu pamätala, ale keď som ju teraz počúvala znova po dlhej dobe, v celej jej dĺžke (a kráse) a snažila sa počúvať aj text... (Hlavne ten koniec... "tutti frutti"? To je v akom jazyku? A "ting tong"? )
" Dne 7. listopadu jste po osobní dohodě naši školu navštívil a musím Vás pochválit, skutečnost překonala všechna očekávání. Dříve než Vy sám již s koncertem dorazila k nám negativní zpráva, co jsme si to pozvali za potulného umělce, z jedné školy na našem okrese. Vzhledem k tomu, že neobvykle nedáme na názory z jiných škol, neočekávali jsme nic hrozného. Čekali jsme standardní vystoupení, které se části líbit bude a části ne.
Již první vystoupení, které byla určena pro druhý stupeň, byla hodnocena našimi dětmi jako to nejlepší v posledních létech. Opravdu nevíme o žákovi, kterého by koncert pozitivně neoslovil. Stejně tak dobře přijaly koncert děti z prvního stupně a z mateřské školy.
Budeme jistě rádi, pokud se Vaše návštěva s obdobným programem v budoucnu bude opakovat.
nebol som, ale na strednej skole mi spoluziak pozical jeho kazetu
nahodou podla mna pre deti celkom dobra hudba (aspon vtedy sa mi taka zdala), neviem, ci tam aj dake (gitarove?) sola neboli a tak...lepsie, ako ked deti od malicka pocuvaju radio expres
Nie, ale mala som šťastie na ešte lepší výchovný koncert:
"Ľudia sa pýtajú, ako majú veriť v Boha, keď ho nemôžu vidieť a vnímať. Ale predstavte si, že si idete kúpiť televízor a pýtali by ste sa predavača, že ako viete, že tam ten signál ide, keď ho nevidíte (žeby tým, že vidím, že televízor funguje?). Asi by na vás predavač dosť prekvapene pozeral. Je to to isté!"
A toto do nás tlačili, keď sme mali asi 15, čiže žiadne rozkošné pesničky pre malé detičky.... jáj, a ešte niečo o Zuzke, čo brala drogy, či čo.... nechápem, prečo riaditeľ úplne obyčajného gymnázia pošle decká na výchovný koncert organizovaný Spolkom mladých naivných slovenských kresťanov
Ale doma máme Viktorovu kazetu! Mne sa ako malej páčila nejaká pesnička o farbách, alebo také čosi
no dpiči hej bol unas celú Zš som nenavidel. Tobola totalna picovina. Som povedal že encem hrat v divadielku tak som musel hrat lebo seci. Nechcel som spievat z ostatnými davaj poznamka ako retardi dopiče všetko bolo povinne a kokotiny
v našej škole bol dokonca dvakrát raz keď som bol druhák a potom keď som chodil do deviatky a bol to to dobrý blb na začiatku koncertu zakričal AHOOOOj. tie šťastné deti vpredu ktoré ho ešte nepoznali mu tiež pekne zakričali ahoj
my sme boli ticho a on hneď začal blbosti kecať že prečo mu deviataci nechcú povedať ahoj. učitelia na nás nahodili také pohľady ako by sme neviem čo spravili.a tak kričal ahoj až kým sme mu nezakričali aj my
bol to trápny kkt a tie jeho pesničky nás nútili počúvať dve hodiny
v druhom ročníku sa to možno počúvať dalo keďže to bolo pre deti ale nie v deviatke a ešte sme sa museli nasilu radovať
a ako niekto vyššie písal že aj on dával peniaze tak aj u nás dával spýtal sa ako sa povie po česky atrament myslím a prvý ktorý vedel dostal 100korún ale potom boli aj nejaké otázky za 20korún
pamätám si tohto umelca ešte z čias keď som bol tretiak na ZŠ.
potom rad prišiel keď sme boli deviataci a spieval nejakú pesničku o tom že nemáme brať drogy a varoval nás pred "zvláštnou zelenou cigaretou! ktorej máme povedať "NIE!" strašne sme ho vysmiali. že výchovný koncert.....
Z Afriky fekete mam pravdepodobne trvale nasledky. Kopacku do hlavy si zasluzi ten clovek, ziadne peniaze. Jeho poucne protidrogove pesnicky by rozosmiali aj kojenca Peace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
dokonca aj vlastnu stranku ma » www.viktorkoncerty.cz/...
nechápem zmysel tej pesničky
technicky celkom premakana vecicka, niekam do progressive - experimental cocotism by som to radil
btw ten typek na fotke neni on, to bude podla vyrazu najskor nejaky divak
Naozaj za to niekto platil?
Již první vystoupení, které byla určena pro druhý stupeň, byla hodnocena našimi dětmi jako to nejlepší v posledních létech. Opravdu nevíme o žákovi, kterého by koncert pozitivně neoslovil. Stejně tak dobře přijaly koncert děti z prvního stupně a z mateřské školy.
Budeme jistě rádi, pokud se Vaše návštěva s obdobným programem v budoucnu bude opakovat.
Mgr. Luboš VRBA, ř.š.
V Cehnicích, dne 7. listopadu 2005"
nahodou podla mna pre deti celkom dobra hudba (aspon vtedy sa mi taka zdala), neviem, ci tam aj dake (gitarove?) sola neboli a tak...lepsie, ako ked deti od malicka pocuvaju radio expres
dakujem, dakujem, mnohokrat d'akujem za posting
(inak neviem prečo som si doteraz myslela že to spieva Peter Nagy :?)
"Ľudia sa pýtajú, ako majú veriť v Boha, keď ho nemôžu vidieť a vnímať. Ale predstavte si, že si idete kúpiť televízor a pýtali by ste sa predavača, že ako viete, že tam ten signál ide, keď ho nevidíte (žeby tým, že vidím, že televízor funguje?). Asi by na vás predavač dosť prekvapene pozeral. Je to to isté!"
A toto do nás tlačili, keď sme mali asi 15, čiže žiadne rozkošné pesničky pre malé detičky.... jáj, a ešte niečo o Zuzke, čo brala drogy, či čo.... nechápem, prečo riaditeľ úplne obyčajného gymnázia pošle decká na výchovný koncert organizovaný Spolkom mladých naivných slovenských kresťanov
Ale doma máme Viktorovu kazetu! Mne sa ako malej páčila nejaká pesnička o farbách, alebo také čosi
my sme boli ticho a on hneď začal blbosti kecať že prečo mu deviataci nechcú povedať ahoj. učitelia na nás nahodili také pohľady ako by sme neviem čo spravili.a tak kričal ahoj až kým sme mu nezakričali aj my
bol to trápny kkt a tie jeho pesničky nás nútili počúvať dve hodiny
v druhom ročníku sa to možno počúvať dalo keďže to bolo pre deti ale nie v deviatke a ešte sme sa museli nasilu radovať
a ako niekto vyššie písal že aj on dával peniaze tak aj u nás dával spýtal sa ako sa povie po česky atrament myslím a prvý ktorý vedel dostal 100korún ale potom boli aj nejaké otázky za 20korún
ale pamätám ako nám to Pani učiteľa púšťala v prvej triede na kazete
potom rad prišiel keď sme boli deviataci a spieval nejakú pesničku o tom že nemáme brať drogy a varoval nás pred "zvláštnou zelenou cigaretou! ktorej máme povedať "NIE!" strašne sme ho vysmiali. že výchovný koncert.....
btw @53 ze zelena cigareta, teda to som este nevidel