Videla. Oboch. S jedným som sa dokonca objala a celkovo to bol asi najmilší človek, akého som kedy stretla. Druhého som zatiaľ videla len na pódiu meter odo mňa, ale zato dvakrát a na dosiahnutí bližšieho kontaktu usilovne pracujem.
videl som a stretol sa s ronniem colemanom a aj s pfilom heathom stretol som sa aj s ryťmusom (no nie je moj vzor---chranboh) aeste kopu takych ludi co respektujem alebo maju nieco spolocne so mnou..ci uz zalubu alebo tak..nemam vzory..skor ludi co ma motivuju alebo ich skratka mozem..alebo v nejakom ohlade s nimy suhôlasim...
@chingula ani nehovor ja sa na to tiez tesim ak bude neake stretnutie tak sa tam urcite neako dostanem ...myslim ze to stretko by malo byt spojene z odovzdavanim tej knihy o jeho zivote ..som vazne zvadavy na maestrovu reakciu dufam ze nas tam vsetkych nezabije nozom,bodakom
@exonr alebo zajebe plyn ale podla ked vypije studnu borovicky a tristo piv mu to bude jedno hej, hej, ide sa pisat kniha, my robime pre do nej maestrovu kolaz
@chingula no aj ja som planoval ze urobim neaku fotomontaz ale este neviem presne co..rozmyslam ze urobim obrazok ako spolu spapezom sedi na tom balkone vo Vatikane ..musime mu neako vyjadrit podporu nech vidi ze ma aj fanusikov a nie len kktov co mu okna rozbijaju a hadzu cibulu do schranky
nie sú môj hudobný vzor ale už keď som ako malá videla klip k pesničke I Still Haven´t Found What I´m Looking For,povedala som mame : "Aj ja ich chcem stretnúť takto na ulici!" A hľa o pár rôčkov na to mi mama v jeden večer povie že na druhý deň ideme na koncert."Na aký?" U2 !!! Bol to najúžasnejší večer aký som kedy zažila,boli dokonalý.A predkapela One Republic tiež nesklamali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
ale videla som viacerých, hercov, rockových spevákov a kapely naživo...a to mi stačí
Na dvdčku (ach)
ale dal by som všetko za to, aby som sa s ním mohol stretnúť.
a aj s pfilom heathom
stretol som sa aj s ryťmusom (no nie je moj vzor---chranboh)
aeste kopu takych ludi co respektujem alebo maju nieco spolocne so mnou..ci uz zalubu alebo tak..nemam vzory..skor ludi co ma motivuju alebo ich skratka mozem..alebo v nejakom ohlade s nimy suhôlasim...
@chingula a stretla si aspon toho maestra co mas na profilovke ? toho by som chcel vazne stretnut
ja ťa odkialsi poznám...neboli sme spolu ?
ja som pozorovala toho môjho ....on to na tej basgitare naozaj vie ...ale mám taký pocit že sme sa stretli vo vlaku o polnoci